anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

16.1.15

dänk juu

Olen isokokoinen nainen, mutta totun aika nopeasti ulkonäkööni. Muutama kilo lisää ei tunnu enää missään muutaman kuukauden kun totuttautuu jne... Siis lähinnä näkyy peilistä, että voisin olla lihavampikin ihan hehtaarimitoissa.. vaikea kertoa mitä tunnen sellaisilla sanoilla, että anonyymi lukija ei olisi heti että lärdee läskimooses jnejne... mutta mahani on oikeastaan suhteudessa leveisiin hartioihin ym kokoon ihan jees... 107cm on sentään pienempi kuin... tai siis vyötärö. Se on lähempänä entisiä mittoja enemmän kuin jokin isompi mitta.

4 kuppia kahvia tänään, vaikka en yleensä juo kahveeta. Tekee olon raskaammaksi mutta vauhdittaa askelia ja pirteyttää jotakuinkin silleen. emt. kofeiinihorkaksi sitä kutsun ja ehkä joku muukin sitä kutsuu, toisin kuin hoosiannaa x)

Päivitin linkkejä kitujainen.fi sivuille... siellä on mm. deviantart ja kuvake tunnuksineen linkeistä...
Sitten tiedä tarvinko 2. blogia suomeksi. Eli en...
Mutta oikeastaan parempi kun voi jutella asioistansa. Menee julkiseksi tai ei, mutta se idea on se, että mulla olisi jokin kohde jolle kirjoitella. Olen melkein aina kirjoittanut muillekin kuin vain itselleni. Olen kokenut jopa että elämäni on niin surkuhupaisaa... että tuo.. noh, tyylini nyt vain on ollut sellainen huudahtava ja huokaiseva. Eipä siitä enempiä, kai sitä huomaisi itse jos tyyli muuttuisikin.

Mutta aika paljon nykyisyydessä elän, vähän menneisyydessä, ja tulevaisuudessa en juuri yhtään.

Heräsin muuten 1. yöllä täysin hereille melko seikkailu unista. Minua onniteltiin reflekseistäni, kun olin kuin mistäkin action/kauhu leffasta. Tarkemmin osaa selittää, mutta voimaa ja tasapainoa ja sellaista löytyi ja potkimista ja ongelmanratkaisukykyä. Sitten... no, sitten varmaan heräsinkin. Kiva kun voi unissaan kokea onnistumisen tunnetta, jos muuten ei. Unissa voi kävellä vaikka ei olisi jalkoja tai muuta. Sitä en tiedä näkeekö sokeat unia. Kokeehan kaljutkin viiman kun tuulee...ääh mun vertaukset on aika surkeita.

Kyllä se tästä vielä rullaa. rokkaa ja rullaa. rulla taskuun, ja kivet ...no, mitä ne nyt yleensä. Tulee mieleen joku rock, siitä kivi, mutta kivestä lähinnä joku munuaiskivi tai muu... outo mielleyhtymäketju !

Paitti että hei. mun äo on varmaan jotain 70... vaikka se oli 125 vuonna 2008. Eli jos ei tee Tieteen kuvalehden älynystyrä pulmia, niin ei kohta tajua mitään, vähemmän jopa kuin ne jolta on koulut jääneet kesken (tai no, mulla oli aina huono äikkä...)

Eli toisaalta en mäkään haluaisi tutustua minuun. Ihmekään jos immeisillä hiipuu kiinnostus minua kohtaan ja niin edelleen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti