anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

26.12.14

vietäpä parempi joulu vol. q357q03856q38r9q736

"hain omat saatavat oikeusteitse. Petos myös. hyväksikäyttö, valehtelu. Jatkuvaa.

Olen pahoillani että rajojasi on rikottu. Mäkään en osannut tai osaa oikein vieläkään vetää rajoja asioille ja ihmisille. Ihmettelyn aihetta..."

Äidiltä viestiä facebookissa. Minähän aloin toki ihmetellä, että jos kerran mun sisko on saanut samoja geenejä, niin siksikään ei viitsi siskoilla (veljeillä) minun kanssani, jos se on saanut saman luonteen... Koska minä olen hyvä ihminen, toisin kuin ne.

Täällä on käynyt pieni kävijäpiikki, mutta kommenttien tyylin osaan kyllä arvata, mitä olisi tullut, jos ne oisin sallinut...

Oltiin illalla mummun ja vaarin luona, ja ne varmaan huomasi mun kireän olotilan. Tänään mennään vielä miehekkeen vanhempien luokse syömään. En jaksa laskea, montako kertaa jo olen syönyt laatikoita tänä jouluna... tulisiko viides kerta? Vai peräti 6s.

Kai mä sen aina olen tiennyt, että mulla ei ole mitään sijaa siinä perheessä. On se silti jo vähän paskamaista tehdä minusta pennitön, kuten äidistä kerran... Katselin vähän sen perheen touhua jouluna, ja otti päähän kaikki pienet jutut, joita en kuitenkaan osaa kuvata.

Ei minua pepsi max pullolla saa lahjottua. Jos ottaa huomioon, miksi pienenä aloin juoda latrinkeja (plissejä) mun äidiltä ja isäpuolelta kun ne veti viinaa. Muuten ei saanut kilttiä sanaa, mutta sitten kun ne otti alkoholia niin kaikki paska lensi mitä ne keksi minusta muuten...
En kelvannut silloinkaan, kun olin normaalipainossa. Mummu ja vaari ei muistanut mun koko Isojoella käyntiä,vaikka soitin vaarille kun olin Tampereen linja-autoasemalla että mä käyn nyt Pohjanmaalla. Huomanneet mitään jos olin poissa, joten miten ne oisi voineet huomata jos olin omassa huoneessani? Mummu otti mun kirjallisen" valituksen/oikaisun vastaan, kun se sanoi minua skitsofreeniseksi, koska olin kävellyt/pyöräillyt kaupungilla ja sanoin että pari miestä pierasi kovaäänisesti just kun menin ohitse (kuulin kuulemma ääniä). Sanoi vaarikin minua hulluksi, kun olin tuskainen ja melkein itkin, ja pyysin omaan huoneeseen sen kuntopyörää.

Kyllähän mä kaiken muistan, mitä paskaa minulle ollaan sanottu ja tehty. Miten kaikki psykiatrit luulee pääsevänsä kuin koira veräjästä kaikesta siittä?

No, ei tullut nyt mitään joulua perheen kanssa, mutta aina parempi mitä itsenäisempi on kaikista noista vanhemman sukupolven psykopaateista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti