anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

maanantaina, joulukuuta 08, 2014

should we play with the game

Etusivulla bloggerissa luki vanhoja blogeja, mitkä oisi voinut palauttaa. En nyt taida. I will have war! Tahtoo nähdä hobitin siis. Katsellut jo yli tunnin ykkösosaa netflixistä ns. muistinvirkistykseksi, vaikka Hobitin olenkin lukenut muutaman kerran parilla kielelläkin. Se on sellainen päivän, parin kirja.

Tänään kävelin kotiin jostain mielenterveys kahvilasta (lähdin puolessa välissä, kun oli vielä valoisaa) kotiin ja tulin silloin kotiin, kun oltaisiin vasta päästy sieltä. Olin ihan punainen pitkän aikaa suihkussa käymisen jälkeenkin. Pitäisi ehkä pikkasen kohottaa kuntoa jollain kestävyyslajilla.

Aamulla käytiin Frenckelissä hakemassa bussikorttia ja sain uuden vaaleansinisen läpyskän mun kortille (normaalisti 50snt). Sitten oltiin koskarissa ja rakennusliiton toimistolla. Hetki lepäiltiin kotona, ja sitten mieheke lähti töihin. Tämän viikon iltatuurissa. Oi sitä rauhaa ja omaa aikaa minkä saan olla kotona yksinään.

Keskiviikkona piti kaverin kanssa mennä shoppailemaan, mutta sillä on hammaslääkäri, eli en pääse sen kanssa hobittiakaan vilkuilemaan kun sillä on kaikenmaailman rauhoittavat kipujen takia tms.

Mutta ehkä piankin. Kaikki joulun leffat on periaatteessa jo nähty! Eli toi Nälkäpeli ja Hobitti... en nyt muista oliko jotain muitakin "isoja" leffoja mitkä olisi pakko nähdä. Yleensä ne tässä joulun alla ilmestyy.

Ostin jotakin ihme tupakkia kun noilta oli tavallinen loppu mun merkkiä ja nyt siinä on jokin nappi mistä painaa, että tulee enemmän makua :D. Olen pari kertaa aikaisemmin kokeillut kun joku on tarjonut sinistä boosteria tms ja kyllähän se mukavasti maistuu enemmän. Jos nyt mulla enää makuaistia tai muuta maistia on.

Mt kahvilassa oli juttua kaamosväsymyksestä. Kai sitä huomaamattaan kärsii sitäkin. Eli olisi parempi ehkäistä ettei syö liikaa ja liho, eli vetää d-vitamiinia, kalaöljyä, liikkuu ja hemmottelee itseään sun muuta. Kotitehtävä oli keksiä jokin mietelause siitä että ansaitsee hemmotella itseään.
Köh. No joo mä laihduin joskus 10kg kun "annoin" hemmotella itseäni mangakirjoilla about kuukauden välein jos oli liikkunut 30 min ja ollut herkuttelematta (se "x ja o" systeemi kalenteriin merkaten). Muutama Gravitation manga mulle kertyi siitä "hemmottelusta". Taisin olla joko ankara itselle, pihi, tai sitten se pilates oli niin kivaa (eli ei).
Siinä oisi kyllä 18 liikkeen sarja 5-100 toistoilla.
Tutustuin omaan kroppaankin sen avulla. Nykyään jos nostaa jalkoja ylös, hengästyy jo siitä, tai jos tekee kyykkyjä niin kaikki paikat rutisee ja polveen sattuu jos liian syvälle menee kyykkyyn.

sexin a ja o. Nyt vasta huomasin tuonkin muutes mun jutusta. Mulla oli tiekun kalenteri ja se oli just hyvä siihen<3 mutta nyt ei mahda kalenteria löytää mihin jaksaisi rustailla. Mun toi päivyrikin alkaa kyllä just vasta ensi vuoden puolella.
Eipä siihen kauaa ole.

Niin mahtavat kelit kävelyyn. Toi Striiv sovellus oli koko ajan auki puhelimessa näytöllä iPhonessa ja koitin saada lisää siihen pisteitä millä kasvattaa mun striiv maailman kasveja sun muita rakennuksia, kun raha kerääntyy kyllä hyvin ...mutta kun siihen pitäisi sitten kävelläkin, että saisi niiden juttujen tasoa nousemaan ja enemmän timantteja ja siten vaikka albiinolohikäärmeitä :D

jouh. Salamat mielessä pinnistin kävellen jotain lähemmäs 7000 askelta, mikä on sekin liian vähän laihduttajalle, Mun keskiarvo päivittäisesti kävellen on viisi ja puoli tuhatta askelta.
Olisinko jotain muutaman miljoonan askelta kävellyt 3:ssa vuodessa .wohoo .
Niinkö kauan sekin sovellus on mulla ollut  :0 whattefuu? Ehkä se on 2.
Jokin sovellus tänään kertoi minulle, että 2 vuotta sitten olin ostanut junaliput hesaan ja lähtenyt sinne seuraavana perjantaina. Silloin kai eka Hobitti pyörinyt, kun kerta hesassakin oltiin pyöritty.

Pyöreää varsin pyöreää on teksti. Ympäri mennään, yhteen tullaan. Laitoin sitten sisaruksillekin tänään postipaketin matkaan 5e. Kyllä äidin viesteistä sellaisen kuvan saa, ettei lapsetkaan voi hyvin, kun sillä on ties mitä kuraa ja itsetuntoa ja fiilistä ihan maassa.

Ja missä on mun laventelinsiniset enkelit!? Viime vuonna jo piti heidän mulle tehdä.

Noeivais.
Lähettäköön mulle ikinä mitään kun koskaan saavat aikaiseksi. Keväämmällä vaikka, sitten kun on muotivärikin vielä.

Juttelen itselleni kaikkea tätä. En mä kyllä lukijoita mieti, toisaalta harva juttu täällä itseä kiinnostaa just nyt, paitsi ehkä joskus mummona... Siellä mt-kahvilassakin oli mummoja ja niillä oli todella vaikea hemmotella itseään. Kun on sodan aikana iskostettu kasvatettu rahastakin kaikkea ja syyllisyys tulee heti.

Neuvoni heille? No jos kylmää totuutta pitää jaella, niin tänä aikana käytetään paljonkin rahaa itsensä ehostamiseen ja esille tuomiseen.
Kyllähän noi muksut muuta tiedäkään kuin mikä merkki vastaa sitä että olet suosittu... mutta siis mä olin koulussa silloin kun oltiin synnytty kaikki 90-luvun laman aikana ja tuskin monilla oli kaikkea. Nytkin on kyllä perseaatteesssa lama, että ei tajua miten nykyään nuoret katsoo muita kuin paskakikkare olisi nenän alla, jos ne poikkeaa muista...

nii ja jotkut mummot, no, onhan se kiva jos ei haise mun vieressä nyssessä hengitys mädäntyneelle maidolle (jostain syystä näin käy usein) mutta miksei sitä vanhuksetkin käyttäisi rahaa itseensä kun kerran palveluyhteiskunnassa ollaan
Eikä ne rahat mene oikeaan osoitteeseen, jos nytkin heittelisin parikymppisiä spr:ään ja syöpäsäätiöön ja wwf:n ja mitä vitua ikinä ne mulle pistää aina jotain rahankeruukirjeitä oikein laskut muodossa että on viitenumerot ja kaikki.
Ei niitä pakko maksaa ole. Keräisin kaikki talteen kyllä koska olen lahjoittaja numero yksi näköjään.
Tililläkin on 20snt kun maksoin tänään yhden laskun mutta on siellä jo huomenna enemmän.
Varainsiirtoa se kelallakin on.

Olen pelkkä varainsiirron väline. Lääkeyhtiöt ja terveyspalvelut saa rahaa kun niillä on näitä asiakkaita jotka sitten saa tämän roolin, että jotenkin iilimatoilisivat kustannuksella valtion, paitsi että kyllä se on imenyt eka meidät sinne systeemiinsä. Saavat sitten iloita kun Suomen kansa on niin masentunutta ja skitsofreenistä ja sairaista, että loput pysyisi hommissa.

Kauneus on katsojan silmässä, ja joskus silmäkuopassakin. Hermoradat menee ristiin aivoissa niin näkee. Eipä se kuvakaan aina välttämättä ole se oikein mahdollinen. Platon luolateoria... hmm, onkohan siinäkin jotain paranoidista. Ei kukaan lähde luolasta katselemasta kauniita kuvia, vaikka yksi poispäässeistä kertoisi nähneensä ne jotka oikeasti heiluttelee kyseisiä varjoja seinällä.
Niin ja tästä päästiinkin taas leffajuttuun teatterissa? Harry, there's someone watching us.

Jep, koko leffateatterin väki ja popparintuoksuhuuma.
Ei saisi keksiä omia sanoja. Kyllä koulussa sanottiin että saisi kokeilla ja rikastuttaa kieltä, mutta jos keksii omia sanoja se on psykiatrisesta näkökulmasta jo oire.

Että vitun läheltä liippaa nää mitä sanamuotoja käyttää. Mutta suurin osa ongelmistani on joko lääkkeistä johtuvaa tai psykiatrien päästä levinnyttä paskaa paperille asti joita ei pyyhkäistäkään ikinä pois tai muuten saa lisää lääkkeitä jos ei usko omaavansa ongelmia.

Eli toisaalta resistance is futile.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti