anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

9.12.14

Sellainen aika kun ääkköset mitataan

Se kirjoitus bussissa loppu lyhyeen, kun tuli pysäkki vastaan ja joku huitasi minua ja pelästyin että silmälaasit raapaisi. Samainen heppu peläsytti kaupan kulmalla jonkun koiran ja se ei lakannut haukkumasta toviin. Jännä koira, menin sen ansiosta vielä kauppaan ja löysin banaania, omenoita ja kalkkunaa. Noi leikkeet oli -30% jes... sitä ei koskaan tiedä koska niitä on, ja yleensä ne menee nopeasti.
En saanut kiitospäivänäkään yhtään kalkkunaa.
Koulussa tuli kyllä sen verran kauhea nälkä vaikka söinkin reilua muutamaa tuntia sitten puolikkaat makkaraperunoista, mutta kävin sitten 4e päivän king aterian syömässä burger kingissä. Siinä ei kauan nokka tuhissut, ja pääsin kotiinkin sopivasti.
Kaikilla on kamala kiire kaupungilla! Minullakin kyllä toki oli. Sen verran sai virettä kun puhuttiin perheistä koulussa.
Onhan mullakin jo tavallaan perhe kun siinä on toi toinen osapuoli, enkä saa vain mököttää itsekseni koneella, mussuttaa sipsiä ja olla puolialasti. No tietty noita kaikkia muutenkin tehdä mutta keskittyä johonkin turhaan netflixin katseluun, höpöttää itsekseen toistella hobittia, örkkiä, peikkoa, lohikäärmettä, haltiaa sun muuta. Englanniksi siis, koska tuon toisen mielestä kaikki Englantiin liittyvä pitäisi kieltää lailla.
Aikas paljon tuli vauvajuttua tänään koulussa, mutta en ihan saanut päälle mitään vauvaintoa vai miksi sitä kutsutaan... vauvat haisee, kakkaa, nukkuu ja itkee.
"vauvat haisee"
no joo. Se on varsin tosi posi. Ei sellaista perheidylliä mitä katsottiin yle:ltä yksi jakso perhesirkusta. Tajusin jopa vähän ruotsia. jag ska besöka ny. vierailen nyt
mutta helojaa. Ei mitään tee ruotsilla, sanoin ruotsin opelle eikä niin kannata tehdä.
Ope mainitsi mun blogin. Toivottavasti SE ei ole lukenut, että pitäisikö sen antaa opettaa ja että tuollaiset pitäisi kieltää lailla (koska opetus vain lisää ajattelua, miten sairaita sitä ollaan.)
No siis mutta se on vain yksi niistä sadasta jotka vilkuilee tänne päivittäin... vaikka tuntuukin siltä etä jos kirjoitan jotain omaa, SEKÄ asiaa, niin kukaan ei lue ajatuksella.
Eli nyt tuli meta bloginkirjoitusasiaa. meta on niin kuin ennen, ja jos jälkiviisas ajattelu on jotain post, niin tuota... tässä on kaikki mahdolliset aikajanat jo ja varmaan niistäkin tulisi nätti kaunis ympyrä, ellei peräti pyramidi. Kaikki pyramidi huijaus jutut on ihan psykologiaa.
Mutta hei, jotta ymmärtäisitte taas enemmän (minä ymmärrän oli muoto mikä tahansa), niin
TAI NO. ei ole nyt kuviakaan edes. Kadotin kameran johdon ja en saa lainata tuota toisen syystä että en tiedä. Ei se mitään, pärjäsin Lontoossakin ilman kameraa, tai muistanut sitä otella esille.
Kuiteskin.
Pysäyttävä kokemus, kun joku huitoo bussissa. Sanoin oliks pakko. Sitten se jäi mun pysäkillä ja siinä vielä jotain varmisteli. Se oli vähän sattumaa ja jarruja.
Ois se kauhea jos silmäkulmaan jonnekin tulisi raapaisu silmälaseista. Se olisi niin kuin jo ironista.
Pelko oli siis turhaakin turhempaa. Mutta ken ei pelkää, ei pelaa.
Elikkä vähän tunteettomuttakin eli kasvatuksessa välinpitämättömyyttä. Kiiren vilkaa pitäisi nyt kyllä
siirtyä jo anonyymienkin joulunviettoon. Se on sellainen ajanjakso jolloin jopa ahdasmieliset sun muut saidat ja bah humpugit saa anteeksi tökeryytensä!
Siispä tunnistakaa itsessännekin koska alatte väsähtää.
Kyllähän mä nyt sen huomaan ettei mua lueta jakseta, jos eilisestä on ollut muutama kävijä ja kerralla ei näy online kuin minä itse. Eli en tiedä toimiiko laskurit, mutta toivossa on paras elää sanoi lapamato ja öh. oho.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti