anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

tiistaina, joulukuuta 02, 2014

Psyykkis fyysis sosiaalinen... Mikropsykoosi vauvoilla

Koulussa ja puhutaan lapsuudesta. Tulee vaan mun paska lapsuus mieleen. Mun Salme tädin mun päällekäyminen 17v kun menetin hampaita sen nyrkille. Sitä ettei kiltteydestä palkittu tai tuhmuudestakaan rankaistu kotikasvatuksessa. Kaikenlainen välinpitämättömyys mun äidin puolesta mikä oli melko pelottavaakin. Jos ei saanut ees vaatteita päälle kotona. Isä ei koskaan halunnut ottaa mua rastikseen ja äitipuoli erotti mut pikkusiskosta.
Aika melko paskat kasvuolosuhteet. Eikä mulla ollut muuta edes. Isäpuoli haukkui. 
Mä en jaksaisi istua täällä. Koululiikunnastakin puhutaan. Ei pysty kuuntelemaan.
Olen yrittänyt tsempata hirveästi ennen kuin jouduin sairaalaan mutta se ei psykologin mukaan edes ollut totta. Multa mennyt turvallisuudentunne monet kerrat. Joku tuntematon ihminen joka voi susta kirjoittaa arviointejaan väittää että sulla on nuoruudessa ollut vaikeita psykooseja... WTF! Ahaa. Taas puhutaan minusta jotain ihan päin vittua.
Eikä niitä asioita saa kumottua tai pois sun papereista koskaan, vaikka yrität. Lisätään vain lääkitystä.

En mä jaksa kuunnella tätä paskaa. Saako toi edes opettaa?

Psykoosi sitä ja kriisit tätä ja oireet tuota ja kipua ja korkoa ja kehitystehtävät niin pois päin. Puhkeaminen sitä ja skitsofrenia tätä. Kuolema, vankila ja huumeet jos jää oppimatta jokin itsenäisesti paskominen oppimatta. Huoh!
Tällaiset jutut pitäisi kieltää lailla, koska näissä vain toistetaan miten sairas sä olet. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti