anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

2.12.14

Paska kun suihkuaa

Opin tästäkin painajaisesta että vaikka tuntuisi kivalta saada paska irtoamaan jostain, ne voikin pidätellä estää räjähtämästä paskavirtoja mitkä räjähtää. Tietysti pelastin kaikki räjähdyksestä mutta lopuksi kun näin itseni peilistä kun olin tervashampoolla pesemässä hiuksia pois koska ne siis lähti irti niin äiti sanoi että sun puhelin on kiinni ja heitti mun nähden korventuneesta ja irtonaisesta korvasta kuulokojeen pois. Se oli hirveää kun en tajunnut miks mun hiukset on kuin psykon kohtauksesta ja vain Matias mun pikkuveli yritti oikeasti kuulla mitä kuiskailin tai en tiedä mitä yritin puhua. Miehekkeelle piti siis soittaa siinä vaiheessa kun multa oisi kaikki hiukset irronnut. Kelpaisiko sille tällainen mutta se  korvajutun tajuaminen ja näkeminen oli pahinta. Shokissa ilmeisesti pelkäsin että kaikki oli mun syytä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti