anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

5.12.14

Otsa kurttuun ja kulmakarvat myös

Aamuinen seksuaaliterapia istunto unien kautta. Naiset on kärsineet niin paljon omakuvansa kanssa alkuaikojen saatosta asti, että miesten pitäisi nauttia siitä ettei ne seksiobjektisoi naisia...
Mä voisin hyvinkin olla feministi... lähinnä miten ajattelee Emma Watsoninkin puhetta asiasta lähettiläänä. Mutta en mä ajattele miesten kulleja, eikä ne ole tärkeitä mulle. Pornossa ja itsessäni minua kiinnustaa lähinnä naisiin kohdistuva tai muu itseeni kohdistuva juttu... no ehkä olen alistuva, tai ainakin miehet saa naisissa aikaan, mutta mitään fantasioita miehistä minulla ei ole. Yhdestä korkeintaan, mutta ei siitäkään niin paljoa, kunhan ollaan puhuttu enemmän meidän seksuaalisista jutuista kuin yleensä kenenkään kanssa.
Ehkä olen jotenkin itsekeskeinen, tai en saanut jossain vaiheessa miesmallia ollenkaan. Mikä lie oidipaalivaihe tai muu jäänyt vajavaiseksi samaistua eri sukupuolta olevaan... mutta heräsinkin seksuaalisesti vasta 5 vuotta sitten (olen nyt 26). Eläkkeellä olen ollut lähes 6v jo.
No joo... kiitti Freud taas kun näytit meillekin tämän seksuaalisuuteen pohjautuvan, lapsuudesta saakka opittuihin perustoimintoihin, pohjautuvan hmm... terapiamuodot sun muuta.

Vaikka mulla oisi monta sataa euroa rahaa, niin se ei tarkoita, että minulla olisi rahaa ollenkaan.
Siitäköhän ajajtuksesta tällainen naisten kärsimys uni nyt tämä aamuna lähti. Menin tunti sitten nukkumaan vielä vähän koisimaan ja nyt päätin paljastaa tämän seksuaalisuuden itsestäni, joka on ...lähestulkoon lesbo, mutta silti harjoitan ihan heteroseksuaalisia juttuja hmmm
Tai sitten se oli mieheke joka haukkui taas pystyyn noita aamutv:n juontajia. Muista nyt mitä se sanoi, mutta kun oli niin laihoja ja leikeltyjä.
Toisesta korvasta sisään, ja unina esiin, koska ei niitä kukaan tajua.

Eilen kun heräsin, oli kauhea päänsärky ja oksensin sitten buranankin. Oli sen verran huono olo, etten mennyt kouluun, sama mitä siellä olisi ollut.
Käytiin nyt kuitenkin viemässä huoltoon toi laite vieläkin, ja kaupassa.
Oksennuksenmaku suussa vielä illallakin.
Ehkä näitä ei kukaan halua lukea, mutta täytyyhän minun jotain keksiä kuitenkin.

Kauhea nälkä oli äsken. Pitäisi lähteä kaupungille. Ja onhan tuo pakko on sovittu jo juttuja sinne.
Heräsin viideltä kylläkin, eikä mua väsyttänyt mutta päätin oikaista vielä vähän.
Pitäisi hankkia kirjekuoria. Imuroida.
Lauantaina pidetään pikkujoulu, katsotaan linnanjuhlia ja syödään laatikoita ja rosollia.
Eihän sinne muita tule kuin kaksi henkilöä mutta jee. jee.
Tuo. se suunnitelmista ja kuvaa tulee myöhemmin, koska sitä unienkuvauslaitetta ei ole keksitty vielä. Sensorit päähän ja kuva tulee... vähän aku ankka meininkiä.
Minunhan sana ei ole mikään tosi, että älkää nyt ihan täysilla ottako taaskaan... mutta yksi juttu tässä oli ainakin tosi, koska harvoin valehtelen "rikkaasta fantasiamaailmastani"
kuten se miespsykologikin kertoi että logiikkani on autistinen ja minulla ei ole sosiaalisia taitoja yhtään, mutta näistä taas muulla kertaa.

1 kommentti:

  1. Kyllä minä ainakin luen, itseasiassa joka päivä, joten kirjoita vaan!

    VastaaPoista