anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

1.12.14

Onhan se niinkin sitten... tavallaan

Ekasta luukusta paljastui... no, en kai minä osaa joulukalenteria blogiin tehdä. Ei mulla ole olemassa kuin vaarilta saatu fazerin suklaarasia kalenteri. Oli mulla yksi vuosi ihan suklaalevykin toimittamassa sitä virkaa.

Mitähän sitä osaisi taas tehdä. Pelaisiko pokemonia vai kutoisiko vai lähtisikö päivätoimintaan tekemään säärystimiä taas... jos niitä saa valmiiksi, en tiedä.
Lauantai oli kyllä semmoinen siivouspäivä, että sai kyytiä verhotkin omille paikoilleen ja uuni puhistui ja lattia tuli pestyä ja vaikka mitä unohdin mainitakin.
Sunnuntai oli rennompi, mutta käytiin koskarissa ja miehekkeen isoäidillä palvelutalossa ja ja... mitä sitten teinkään sen 4G tikulle yhden sen kaverin luona, asensin jotain ja uusia asetuksia loin ja sain sen toimimaan.
Ihan näppituntumalta.

Eilen aamulla heräsin siten, että unikuvien sijaan kertasin mielessäni jotain tekstejä ihan randomisti. Sain hyvin herättyä kun olin skarppina muka. Tän aamun unista en muista, mutta kyllä tuo pimeys saa väsyneemmäksi.

Olikohan mitään asiaa tässä. Huomenna normisti kouluun, sitä enää pari viikkoa.
Mun hiukset oli ihan sykkyrällä kun heräsin. Pitäisi niitä hieman setviä.
Kummallista asiaa on... tuota noin. Mites se jatkuikaan... Puhuttiin facessa liisan kanssa paradokseista ja paradoksiterapiasta jne. Joku sen kavereista ei tuossa yksi päivä uskonut, että Suomessa hoidettaisi ketään pakolla. HAH VOI VITTU. Suomessa on 10 kertaa enemmän pakkohoitolähetteitä kuin Tanskassa.
No mutta joo. Ei olisi Kajsa 20v uskonut myöskään mihin "hoitoon" se oikein pistetään.
EI tässä ole muut kärsinyt kuin muisti ja mieli ja ruokahalun lisääntyminen kait eli paino... vaikka kaikki lähti yhdestä bändistä. Vaikka ei olisi fani, niin ei sitä saa alkaa syyttelemään että joku on skitsofreeninen.
Vitun paskat. liisa selitti sen hyvin kopsasi jostain mitä skitsofrenia on. Mun äidinäidille se on skepsis, tanssitauti... kirjeissään ainakin jostain palvelukodista kun sillä on se.
Mutta kuitenkin niin. Kyllähän mä edelleen syytä poets of the fall:ia siitä että mulla on tällainen diagnoosi. Niiden lyriikoista kun saisi jotain merkityselämyksiä, niin kiva. Mutta kun en ole saanut, vaikka niin väitetään.  Se on niin oksettava bändi, että en kestä sitä yhtään.
Luulisi että olisi edes vapaus tykätä mistä musiikista haluaa, mutta ilmeisesti ei.
Avohoidossa on se hyvä puoli että saa itse määrätä kuunteleeko radiota, mutta aina ei. Radio Nova tunkeutuu edelleen mun selkään ja raivon käpälä nostattelee siellä kalmankosteutta niskaan.
Kyllähän ihmisten pitäisi tajuta miten paska bändi se on, ilman että siitä täytyy joku lähettää pakkohoitoon.
Kyllähän mä olen etsinyt muita syitä miksi mua olisi alettu hoitaa, mutta ne on vähän vajaita.
EI pitänyt taas saastuttaa mun blogia näillä jutuilla. Ketä ihmisoikeudet muka kiinnostaa. Mun nuoruus pilattiin, parhaat vuodet elämässä. Mitä mä muka nyt enää saan elää, hah ha.

Eiköhän se ole röökitauon paikka vaikka. Savukkeet on vihreää kenttiä...

6 kommenttia:

 1. "Oli mulla yksi vuosi ihan suklaalevykin toimittamassa sitä virkaa" no hyi veditko 24 suklaalevyä yhdessä kuukaudessa?!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no hyi, en. Yksi suklaalevy toimitti joulukalenterin virkaa. opettele lukemaan vitun tonttu ääliö

   Poista
 2. kyllä susta sellaisen olisi silti uskonut :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. taisivat ne kuntoutuskodissakin vittuilla samaa asiaa ensin.

   Poista
 3. katsoin tuon sinun uusimman youtube videon ja järkytyin.. olet lihonnut ihan hirmuisesti. Ihan vain terveytesi takia kannattaa jättää ne suklaakalenterit väliin ja miettimään mitä syö.

  VastaaPoista