anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

tiistaina, joulukuuta 09, 2014

Näitähän tekee jo unissaan...

Olisin vain makaillut sängyssä tänään, mutta kotikuntoutus soitti ja nousin ylös. Yhdeksältä on jo melko myöhäinen aika mulle herätä. Otin varmuuden vuoksi masennuslääkkeen, jos vaikka loppuisi mokoma makaileminen. Viideltä aamulla ei nukuttanut yhtään, joten meni makoilun puolelle.

No mutta se makoilusta. Lauleskelin Silvian joululaulua ihan päin persettä, että jo joutui armas joulu pohjolaankin...
Täällä mitään joulua. Sen kun näkisi.
Tontut kyllä välillä kilistelee.

Koulua tänään, mieheke vie.
Huomenna pitäisi jakaa osallistujat yhteen swappiin ja kirjoittaa pitkä kirje englanniksi mun taipaleesta tässä sairaudessa, kokemuksia sun muuta. Vaihtoehto pitkä kirje swappi, 8 osallistujaa. Olen koittanut varautua siihen vähän. Siltikään tiedä mitä siitä tulee.

Muoks. Jäi kesken kun miehelle tuli joku juttu että oli lukenut rivienvälistä ettei hän olisi tervetullut. En tiedä mistä kai sen täytyy johtua siitä että toimin naurettavan hyvin yksinään.

Olen nyt bussissa ja koulussa puhuttiin perheistä. Sosiologiaa siis opettivat. Puhuttiin menneistä ja vaikka joku -95 tehty juttu on turha märeksiä, niin pakko sen henkilön on saada siitä juteltua jos se vieläkin häneen vaikuttaa. Minusta ainakaan on asioita joista ei voi siirtyä suoraan eteenpäin, jos se henkilö on toiselle tehnyt pahaa tai muuta.

Mutta riittäisi minulla asiaa noihin kysymyksiin helpostikin jos siitä mitään saisin enää itse irti.
Esim. Äidin nykyinen vointi ja se ettei se tullut mun joulujuhliin on vain jotenkin riipuksissa keskenään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti