anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

keskiviikkona, joulukuuta 10, 2014

Kohti maailmankaikkeuden rajoja ja sen yli

Syötiin kinkku-kakkua ja kohta tehdään lasagne. Ei ihan vetänyt vertoja voileipäkakulle, mutta olen ihan täys.
Vein pari transponderia postiin. Apteekista ostettiin orionin keräilytuotteita jollain... 80 eurolla? Saadaan nyt sitten lusikoita 4kpl pieniä ja isoja.
D+kalsium tabuja, pari öljyä/rasvaa iholle, ja melatoniinia mentiin ostamaan. Unohtui bonukset, mutta nekin muistettiin vielä hakea lopuksi.
Ostin joulukuuseen suklaapalloja muistaisi ne laittaa

Leikitellään mikä annettaisi lapselle nimeksi. Keksin just että jos antaisi etunimeksi Huus, niin sitten se oisi vähän niin kuin Huus Hölli. huusholli? En mä omaa nimeäni viitsisi pistää lapselle taakaksi, ettei tulisi sitten etunimeksikin keksittyä jotain ruotsalaista. Kun ei ketään ole ruotsalaista hela suvussa. Syödään reilusti, niin se on reilu meininki. suomalaistajotain piste com

Tänään ei tarvitse lähteä kouluun eikä mihinkään eli saan illan olla kotona tehdä mitä huvittaa.
Eilen oli kyllä niin ahdistusta kun otin masennuslääkkeen. Kaikki oli sairasta pilaa minua kohtaan, vaikka onhan noi kommentit mitä en julkista, niin täyttä puppua ettei ne tiedä mikä on väärin.

Ostettu Zizzi:ltä eli isojen naisten liikkeestä tuo laventelinsininen pyjama eikun siis neule. Ei se voi olla niitä vaatteita, mitä ei nykyään tehdä ihmisten kokoa ollenkaan. Kyllä se mahtuu päälle, se oli vain purkautunut huonon laadun vuoksi. Eikä se edes maksanut hirveästi. Lorellaan en mene ostamaan niiden telttoja mutta mun yksi musta mekko on kyllä sieltä suomalaista valmistusta.

Tulisi posti pian. Olisi kiva saada noita swap-botin joululahjajuttuja jo joulusukkaan. Minulla on peräti kaksi joulusukkaa ja ne on tyhjiä. Eikä tuo fazerin joulukalenterin suklaatkaan hyviä ole. Jotenkin fazer on ihan plöööp suklaita valmistaisi

Olen ihan yhtä läheinen pikkusiskon ja valtion kanssa, eli "ne" on tehneet hyvää työtä. Sellaista mietin tänään eilisen koulun jälkeen kun oli pyramidihuijaus, että valtio on pohjalla ja yksilö pienin yksikkö, ja siihen väliin mahtuu harrastuksia, työ, kavereita sun muuta perhettä, eikä yksilö pääse sinne valtioon koskaan kiinni muuten.

Mulle tuli Pohjanmaalle lähettämästi paketista tekstiviesti, kun mulla ei ollut äidin numeroa laittaa siihen. Paketti kajsa blom on tullut sinulle tänne muutaman sadan kilometrin päähän ainakin, ja hyllypaikka se ja se. Itseäni en lähetä, mutta muuten kyllä kiinnostaa sisaruksieni vointi.
Voisi melkein hakea sieltä joskus mun tavaroita, jos ne täällä mihinkään mahtuisi.

Mies herkistyy kun sipuli vaikuttaa. Ruoka piti tehdä, muistuttelee tuossa. Aah, en saa keskityttyä tähän. Kirjoita hyvä ihminen, sanoi tuo.
Seurasin eilen yhtä alkoholistien aikuisen lapsen blogia nimeltä kuningatar alkoholi. En mä muuten varmaan oisi tajunnutkaan, että mua ahdisti. Tai no, kyllähän nämä blogikommentit saa aina palaamaan siihen, miten sai taistella nuijapäästä saakka tähän maailman, ja sittenkään ei ole vieläkään luottamista toisiin ja turvaa ei saa mistään. Se on vaarallinen matka siittiöille toi. Ja mä olin se älykkäin niistä, en nopein välttämättä mutta ovelin ja paras. Sama tuo mitä se äiti vinkuu siinä, kun pitää ansaita senkin lapsen kiintymys. Ei se ole muuta kuin maidontuottokone aluksi.
Jos äitejä ruvetaan säälimään niiden lasten takia, niin huh huh. Kukaan ei välitä Hitlerin äidistäkään tuon taivaallista.

JOojooO meen tekemään ruokaa mutta kun otsikko oli vähän vielä kateissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti