anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

16.12.14

Is katie bell a chaser or beater?

Palasin Pottermoreen 5kk tauon jälkeen. Hyvä että ne kysyy välillä kysymyksiä pottereista Puoliverisen prinssin jälkeen. Ettei kukaan spoilaannu...
Tylsähkö päivä kotona mutta käytiin kaupassa ja kyselemässä tuleeko bluray soitin ennen joulua kotiin. Joku oli pahasti kuollut siellä pyöräillessään. Tekohengitystä annettiin mutta ne nosteli sen päätä tai jotain. Jos jäi henkiin niin varmasti vammautui.
Multa puuttuu joululahjat vaarille, äitipuolelle ja sedälle... Ei sillä että niitä ennenkään olisin lahjoihin tukahduttanut.
Söin liikaa pikamuusia ja kanapyöryköitä huh huh!
Huomenna aamusta kait liikkeelle taas.
Koiruli tulee koko vklo meille kuulemma.
Koulu loppuu ylihuomenna.
Kaikkea sitä onkaan..!
No mutta suihku ja petiin. Vaihdettiin puolia. Kerättiin merkkejä cittarista ja nyt on puuvilla satiini lakana.
20€ sähkölasku ja pari muuta laskua maksaa kuun lopulla eli kun saisi rahaa lahjaksi niin oisi jees. Tai en mä paljoa tarvi mutta vähän?
Menee muuten tiukoille muutkin kun housunnapit.
Napeista puheenollen nipinnapin pois

4 kommenttia:

 1. "Jos jäi henkiin niin varmasti vammautui." vittu että sä olet törkeä toivottavasti vammaudut itse!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oletko sä menettänyt järkesi? Jos liikuttelee onnettomuudessa ihmisiä, niin niiltä voi mennä katkipoikki vaikka tunto jaloista tai niskasta, jos ei käsittele oikein/ tai jos itse olet onnettomuudessa, ei kannata liikkua paikoiltaan. Mun kaveri joutui pyörätuoliin ja luin siitä jutun lehdessä miten se tapahtui ..miten sä voit toivoa jollekin tuollaista... näytti se tilanne tosi pahalta kun mentiin ohitse. Nosteltiin päätä ja annettiin tekohengitystä kun makasi naamallaan maassa. Liekö sitten kuollut?

   Poista
 2. toivon koska annoit kuvan että sinulle oli ihan paskahailee vaikka se pyöräilija vammautuisi. ehkä joskus ylipainosi tuhoaa terveytesi ja joudut liikkumaan sellaisen läskien pikkurollarimopolla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kukahan tässä on se kusipää. Olisi pikku ruhjeilla selvinnyt se pyöräilijä- ruumiinvammoista nyt puhumattakaan. Mun terveyshän ei sulle kuulu anonyypiö. Kehtaat vielä tulla kommentoimaan...

   Poista