anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

5.12.14

etukäteen työstetty jouluinen aihepiiri ! ! !! !!!

Olisi joulupostaus, mutta mun pienemmät sisaret ei sitten saisi lukea sitä, jos kerron mitä ne saa joululahjaksi... pikkusiskolle laitan royal wedding barbien ja loom bandseja sekä heitän joukkoon muovailuvahaa ja muoviset pikaruoka lelut...
pikkuveljille ei ole mitään ideaa vielä. en saa kaulaliinoja valmiiksi maanantaiksi (postissa on 10 kiloon asti paketin lähetys 5eurolla vielä maanantain)
Eli sunnuntaina olisi shoppailtavaa vielä. Mitä nyt saa kuitenkaan krapulalta ym aikaiseksi. Ostin punaviiniä ja päärynäviiniä, ja pikkuisen pullon jägermeisteria josta vähän ehkä makua saa. Syödään laatikoita, kinkkua ja rosollia huomenna! meidän pitäisi/piti tehdä riisisuklaitakin...
Imuroin äsken ja kirjekuoria on ostettu. Sen verran oli tehtävälistalla tänään. Löysin supermarketista worcester kastikkeenkin.

Äiti taisi tavallaan toivoa samppoota ja pesuainetta köyhille lapsilleen. Eli luenko rivien välistä että viime jouluna lähettämäni poni ja poika barbie oli sen ainoat laatuaan, mitä on sitä luokkaa saanut lahjoja? Luulisi helkkari isäpuolen osaavan mennä ostamaan tytöillekin leluja.
Sitten mietin että mitä ei löytäisi pikkukaupungista Pohjanmaalla. Ei taida olla subwayta ja mäkkäreitä siellä tuhannen asukkaan kaupungissa, mikä on vanhoille ihmisille paratiisi.

Nyt kun olen 26, niin 6-vuotiaana haluamani leluja on joka helkutin marketissa... halusin sellaisen prinsessa/kuningatar ponin ja sain 2 sulhasponia. Nyt näitä royal poneja on kaikkialla, enkä enää ole sen ikäinen
Äitikin aina heitti lelut jonnekin myyntiin tai muualle, hädin tuskin ehti kerran leikkiä niillä vit**

Näin muutaman lampaan tänään. Ostin villasukat miehekkeelle 25e. Lupasi maksaa takaisin ja tykkäsi kovin käsityöstä. Kävin tallipihalla.
Mulla on mennyt maku suklaakalenteriin kun oksensin eilen sen minkä söin buranaa ennen, ja tänäänkään ei tehnyt mitään mieli ostaa suklaapuodista Tallipihasta.
Päätä särkee edelleen ja on särkenyt koko päivän, mutta en sentään ollut kuolla siihen kipuun niin kuin eilen. Melkein siedettävää siihen verrattuna. Hierontaa jos saisi ensi viikolla, niin oisi kiva.

Tuota nuin niin tässä nyt oli taas melkon juttuja mitkä varmaan oisi jäänyt kokonaan pois jos olisin alkanut tilittää jotain psykiatreista ja niiden vallan väärinkäytöstä, mutta selitin oikeastaan miehekkeelle näitä juttuja tänään. Taas teidän tarvinnut kestää.

3 varttia ja oisi sauna mutta mä en halua mennä. Kyllä mua pitäisi kohdella kuin prinsessaa, eikä kuin ketä tahansa normaalia ihmistä.
Sitä paitsi tuun kipeäksi. voihan tuo päänsärkykin hellittäessään tuntua siltä. mene sanomaan se.
Mutta siis ...eihän se pikkusisko 6v osaa edes lukea! Eli melko varmaan turvassa mun vuodatukset.
Ellei se ole erityisen viisas lapsi.
Ja silloinkin blogeissa on pakko olla jokin k13..leffa mikä katsottiin tänään oli k15, se oli Purgen jatko-osa, just uutuus makuunissa. Purge II...

Paitsi että lahjoja pitäisi paketoida. Ostin mä kaverillekin joululahjan jo ja paketointi anttilassa maksoi pienen setelin, kun just käytin eurosen makuunissa mutta omilla rahoilla ostin ja paketointi nyt meni kaverin rahoista mutta joo... kyllähän ne meni mustaan makkaraan ja muusiin ja cokikseenkin sen 10e. Mulle jäi muutamia hassuja senttejä. Unohtanut pari kertaa sen rahat mun rahapussiin eli olenko velkaa sille, vai onko se ihan sama? Enivei se on antelias kamu.

Mitäs enkkua tänään. 30 dollaria maksoi nää mun uudet lasit. Linkkiä kauppaan voipi kysellä jos kiinnostaa mutta en nyt muista vieläkö se ilmaisten lasien tarjous niillä olikaan. Kiinasta tulivat.
En voi edes periaatteessa käyttää piilolinssejä kun liikaa hajataittoa. yh

Mutta joulua sitten vain sinnekin päin
Laittaisin tähän jonkun kuvan mutta kun en jaksa. Heräsin 5:lt, nukuin vielä tunnin ja koko päivän ollut jossain menossa.
Eli älä buukkaa perjantaille mitään ikinä.

ho ho... ho

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti