anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

17.12.14

äläs poika tee noin vaan niin kuin minä sanon

Paljon kofeiinia ja vähän ruokaa! Levotonta meininkiä. Tehtiin pieni taikina kanadalaisia pannukakkuja, ja söin niitä pari, mutta päivällä söin vain kalapuikkoja ja pari perunaa tms hitusen salaattia ja aamupalaksi muutaman rivin suklaata. Kahvia juonut hurumycket. (det var svenska)

Anttilaan oli tullut elektroniikkaosastolle Soneran piste. Täyttelin jonkun arpajaisjutun, mutta kun kysyin millaisen telkkarin ne meinasi arpoa, niin kyllähän sellainen 42 tuumainen on saaperin pieni. Jos nyt voitto tulisi niin olkoon tonni matkailurahaa... No kuiteskin ne oli myydä mulle samsungin tablettia, mutta sanoin, että katsoo nyt mitä joululahjaksi saa. Hän tykkäsi itse enemmän androidin tabletista kuin ipadista. Mulle sellainen eyepad eikä mitään muuta!

Mulla on 2 puhelinta, älytelkkari, 3d bluray/dvd soitin, läppäri, liikkuva 4G netti, jokin halpis tabletti mitä en käytä, ja kuka ties mitä survainta ja muffinssikonetta ja just tehtiin vohveliraudalla juttua ja on sitä kaikenlaista leikkimistä ja turhaketta varten konetta... ei tänne mahdu edes sinin uutta ja uutta kuivaustelinettä pystyyn missä olisi tilaa sivussa ja sisällä ja alhaalla ja päällä pinotakin mitä lie.

Mun lompakon väriä kehuttiin tänään, mutta se on ihan tatinassa ja rikki. Tahtoo hobittiin liittyvän lompakon... etsyssä oli hyviä, ei nyt ehkä sitä peessiä virallista fanituotetta mutta kuitenkin joku...

Tapasin kotikuntoutusta, ja sanoi vain että on sitä yksinäisempiäkin ihmisiä kuin minä xD
Ilmeisesti mulla on jo sosiaalisia taitoja, tai muuten vaan, en tiedä... mulla on jo itseilmaisua ja ilmeitä enemmän sun muuta tutinaa pöksyissä.
höm. Voisi tehdä uuden satsin fluffy american pancakes:eja, kun oisi rasvaa just mitassa puoli desiä, paitsi että ei jaksa syödä :c

Mitäs me sitten tehtiin Anttilassa? poikakaverin veljen tyttöystävälle lahja saatiin 9,99 eurolla. Katsoisi netflixistä sekin sarjojaan, ei tarvisi muiden maksella tuollaisia.

Nukuin viime yön oikein hyvin ja sikeästi, mutta kasilta herättyäni päätin vielä hetken loikoilla jne.
Ylihuomenna ja huomenna on joulubardeja, kenties jopa ihan nuorille ihmisille suunnattuja koulusta ja päivätoiminnasta, että kenties jopa ihan siedettävää?

Ostin peräti 50snt pari teko-omenaa kuuseen tänään, ja mieheke pisti ne sinne. Saa sekin osallistua.
Joulu on yhteinen juhla. Jos miettii yhteiskunnan kannalta, niin joulu on vain sitä että ostetaan torkkupeittoja kansanedustajille. Ei siis mitään yhteistä näillä kahdella. Se on vain markkinointihömppää ja stressiä ja, punaisia tonttulakkeja, kenties kirkossa joulukonsertteja. Ei se nyt niin, pakanallinenkaan enää ole nykymaailmassa... sypressit soikoon jeesukselle seimessä enkelit laulaa plääp plää..... noh, onhan se, kynttilät kuuluu pimeään aikaan niin miksei juutalaisten onko-niissä-nyt-peräti-kahdeksan-kynttilää jutskansa.Onhan sitä kaikkea edustettuna taas

hohhoijaa. Varsinainen päänkiristys tänään kehitellyt itseään, mutta ei tarvitse muuta kuin vähän päästää irti. let it goooo, let it goo... disney taisi pyytää anteeksi sen kappaleen tekoa, kun lapset on laulaa vinkuneet sitä biisiä niin maan vitusti joka puolella xD

kyllähän se netti täällä on, mutta luetaan nyt Kajsan blogi ensin?
kyllähän te pallinaamat voitte sitten anonyymisoida taas vailla järkeä

tuli melkein itseään toistava runonkappale. Mun runot 4lk oli jotain kaksirivisiä <3
Kyllähän sen tietää jos rimmaa vaiko eikö rimmaa. hamletti, vai kenties leijonakuningas?
ei voi tietää, kun reilut jäbät säätää viimeiseksi

oujea. menee kovaa kuin kuusenkäpy. tuo, kröhöm. nautiskelkaatten taas ja lukekaa jookos mitä mä tarkoitan. menee muuten ohi suun luut. jos niinku tajuutte, että välillä heittelen jotain infonpalasia, mutta kun ei voi opettaa ketään, jos ei ne oppiin tartu.
toisin sanoen, muodokkaita ja läskejä kädenheilutuksia sinne (olisiko mun kämmen jo vähän laihtunut, kun olen puristellut noita stressi kahvoja?)
ja heipat ja moidot olen ihan lopussa jo!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti