anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

23.12.14

"ajatteleppa näin" itte

Mietiskelin tässä kaikenlaista. Muistin Éowynin TSH:sta, ja miten olen unohtanut jo lapsuuden/nuoruuden potteriholismin. Luin Luolakarhun klaania, Michael Enden Mielenkielinliemi, kuoleman porttia 1. osan ja nyt on 2.osa ihan jäähyllä kun mielikuvitus ei oikein riitä enää. Kirjoja pitäisi lukea silloin kun on aikaa ahmia, ja nauttia täysillä. Fantasiaa, siis... Joku pottermore.com nyt riitä jos saa jotain rowlingin ajatuksia Dracon elämästä kerran joulussa.
Draco oli mulle oikeastaan tärkeä. Turha kertoa mulle, että siinä oli ihmisyyden rahtuja. Mä tiesin 2 sivua etukäteen, että se joka vessassa itkee, on Draco. Oikeastaan mulla on ollut paljonkin ennejuttuja, eikä vain laulaminen tonttu-ukoista sillan alla, ja sitten kun pääsen sisälle, niin se tulee Jouluradiosta sama kappale, tai jos olen näkevinään jotain mustaa miehen kädessä ja kun tutkin asiaa, niin siihen ilmestyy pieni nutella töhry. Ennakoivia näkyjä mielessäni tai muuta laukaisevia juttuja
Vaikka siellä ei olisikaan mitään, niin silti sattuma on vain illuusio. Ja illuusio on abstraktia. Ja ei voida erottaa abstrakteja illuusioita harhoista nykyään. Luin vain jostain taas kun seurasin neurologiablogia jne
Joskus tuntuu, että olisi vielä rahtusia minussakin mun älykkyydestä, mutta en usko. Manipulointi on tyhmää :( tai siis, että ..no joo. tuli mieleen se juttu kun toinen veti herneet  täysillä nenään, jos olisin mennyt kaverin luokse auttaa synttärisiivouksessa... Onhan se nyt ihan päin vittua, jos menin sanomaan että me ollaan nyt perhe jne, enkä saa tehdä mitä haluan juhlapyhinä, vaikka kaveritkin on osa mun perhettä jne
Se alkoi tänään muistuttaa mua mun "ensimmäisestä poikaystävästä" jonka kanssa en tehnyt mitään, käytiin saunassa kai, ja uimahallissa korkeintaan 10 min, ja se halusi vain jotain pesää ja muutenkin oksetti kaikkia, kun se oli aina syödä kaiken ruoan ja muutenkin etuili kaikessa röyhkeästi ynnä muuta. Nähnyt sitä muutaman kerran päivätoiminnassa, ja se syö erikseen kun sitä ahdistaa syödä muiden seurassa (??) ja muutenkin naama punaisena siellä kakkulat päässä ja kalju hohtavana. Lainasin sille joskus mun kajaaleja, kun se oli Negative fani.
Emt, blondi ja sinisilmäinen ei oikeastaan ole mun tyyppiä. Ne suuttuu ihan oudoista asioista, kun epäilee jotain epärehellisyyttä. Sinisilmäiset siis. Oikeastaan mikään mies ei ole mun tyyppiä,jos mietin suurinta osaa elämästäni. Voihan sitä olla etä-rakastunutkin johonkin joka ei edes tunne sua, tai muuta... parikin kertaa eräs jolle tein fanisivut.. se kilpatanssi jotain ja koulun retkillä otettiin jotain kuvia, niin sain materiaalia xD ei mulla enää ole kuin jotain sen ängsti irc-galleria kuvia?
Minähän ennustin että sen isä kuolee, kun luin liikaa fantasiaa, jossa se valittu poika lähtee seikkailulle isänsä kuoltua jne... toisaalta näin kyllä sellaisen puolikuu kuvionkin, ja tarkensin vielä mielessäni että ennen vai jälkeen luokkaretken. Ennen siis, keväällä. Mutta kun se asia kuulutettiin koulussa, niin mä olin ihan että ei kai se oo kuollut.
No mutta siis oudosti toimivat nämä ennustusjutut. En mä oikeasti osaa ennustaa. Mä vain kohtelen elämää tyynemmin, kun ja jos jokin sattuu kohdalleen. Sellaista se elämä on.
Kuiteskin, ei paljon tarvi odottaa että kohdalle jotain sattuu, jos vain on... kävellessäni minä yleensä joogaan itseni herkemmäksi kokemaan sattumia tai jotain, hmm
Kiinnostaa. Tekisi mieli poistaa koko juttu. Fantasia on kuitenkin jotakin abstraktia sekin ja ei voi selittää...
Kaikki fantasiamaailma mitä minulla on, niin olisin valmis antamaan pois. Ehkä se kuitenkin hautautuu jonnekin kauas pois.

Kaikki menneisyys auttaa selviytymään... -kiss me I'm Irish

Mietiskelin tässä druideja ja Ranskan kalliomaalauksia, ja Hollywoodin noitia. Mietiskelin tässä Walesin lohikäärmettä ja vähän muutakin mikä leikkaisi todellisuutta ja fantasiaa. Maailma kuitenkin perustuu matematiikkaan, ja kultaisiin leikkauksiin, sun muuhun joten miksei voisi deduktoida hieman tarinoiden perusteella jotakin elämää suurempaa... hmm.
Rakastan aina kaikkea elämää suurempaa, kaikki kaikki koostuu pienistä virroista.
tai sittenkin olen vain pieni deterministi.
Kuka vetää rattaita? Pidetäänkö teillä mattoja lattialla...
joku matikanope nautti kauheasti paradokseista. xD
intohimon hämärä kohde. Liittyi jotenkin pitkään matikkaan...
Ihan marginaaliin mun jutut menee, vaikka ne tässä etusivulla onkin. guess it's just a silly song about and how i lost you and your brown eyes- lady gaga

mutta niin, kuunnellut tässä vk.com randomilla mun soittolistalta musaa jo varmaan liian kauan xD
Nukkunut pari 90min päikkäriä jo tänään :-W

kyllä mun muisti on sitten hyvä näiden päikkäreiden jälkeen., tutkittu juttu.. 90min päikkäri on paras päikkäri.
mutta oikeastaan nälkä kurnisi.   kai täältä jotain löytyisi suuhunpantavaa.... blogia kun ei voi syödä x'D
se varmaan teistäkin on niin hauskaa... miksi jatkan kirjoittamista, enkä syö 24/7... no miettikää sitä sitten olisiko sellainen kenties henkistä hyväksikäyttöä ja ruumiillista rangaistusta, toisen ihmisen terveyden vaarantamista, ja ties mitä..
mutta nyt. jonain päivänä lennän pois...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti