anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

19.11.14

voi jospa jäisit hetkeksi kanssani, koska olet kaikki mitä tarvitsen. <\2

Matkijanärheä katsomaan tänään.
Muut leffat saavat odottaa videotaltiointia... eli meidän leffaperjantai-iltoihin jaksaa odottaa mazerunneria ja annabelleä sun muuta draculaa...

About 1,5 tuntia ollut uunissa tuo rasvainen, rätisevä kaloripommiherkku. Jos syödään hyvä päivällinen, ei varmaan tarvitse pop pop poppareita, vai mitä?
Yleensä mulla oli periaate, että ei elokuviin ilman poppareita, mutta sehän riippuu ihan täysin monista asioista.

lähetin tällaista kirjekamulle
Oliskohan minulla muuta asiaa. Katsastin äidinkielen abeille tehtyä kirjoituksiin valmistavaa kirjaa, ja ihan ihme että mitään osaan ylipäätään kirjoittaa, kun ei osaa otsikointia eikä kappalejakojuttuja eikä mitään muutakaan asiaa. Se on se synnynnäinen agrafia mihin voin aina vedota!!! (joku lukiotyyppi kertoi minulle sellaisen omaavani)
Sen voipi googlettaa sitten, jos kykenee kirjoittamaan tai lukemaan tai muuta...
Ollut melko huono olo koko päivän, mutta ottanut vähän masislääkettä ja ja. Välillä ollut sellainen olo, että olisi itkenyt mutta ehkä se oli sipulit.
Huomenna koulusta tipotielle... en muista miksi. Äänestin sen puolesta, että lähdettäisi sieltä takaisin koulun tiloihin ja tehtäisi ruokajuttuja. Olisiko mielenterveysviikko tai muuta.
Tässä muuten uusi gangnam style. Mandariinia ja eläinääniä. Tarttuu hetkeksi fonologiseen silmukkaan aivoissa ;) mun lemppari osa aivoista tms heti mantelitumakkeen jälkeen ;)

Eikknöhän ämä olut tässsä :P
EI MUN KUVA! mutta mun hamsu oli tällainen söpöliini vuonna potaattis
muistakaakin yodan sanat. Tämä auttoi minua joskus... teininä:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti