anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

11.11.14

vittu tätä elämää

Pakkasin unessa taas. Eli joko isoja muutoksia edessä, tai en ole valmistautunut sellaisiin.
Toisaalta unessa oli paljon muutakin. Vanhoja koulukavereita. Ilotulituksia (lähinnä glitteriä), laivoja pimeässä ja uimista synkässä vedessä, ja pieni labyrintti jossa kulkea kuin labrarotta. Kai meillä jokin kokoontuminen oli siellä. Jostain syystä eräs Jonne oli siellä mun ihastuksena. Se ei ole edes facebookissa mutta olen saanut tietää, että se on naimisissa ja opiskelee/opiskellut Tampereella insinööriksi. Pakkasin lopuksi senkin vaatteita kassiini... siellä oli myös paljon kortteja sun muuta paperiroinaa tavallisten pyyhkeiden, vaatteiden ja lakanoiden lisäksi.

Tuli sellainen outo ajatus mieleen, että olisin nauttinut enemmän ihmisistä mun unissa, kuin oikeasti poikaystävän hankkimisesta. Tiedän kyllä, että kaikki ihmiset unessa olet sinä itse.

Muuta asiaa... soittelin mun terveyskeskukseen. Kuulemma useita kuukausia on todella kipeä, kun häntäluun alueella tulee tuollainen kova isku. Soittoajan sain huomiseksi. Pyydän nyt ainakin burana 600:sta, mutta on se kyllä kuumottavakin tuolta siltä alueelta. Lihasrelaksantitkaan ei tunnu auttavan enää, mutta kun istun liikaa kaiketi. Eihän minulla muuta tekemistä olekaan ellei istu ja "rentoudu" kutimien tai läppärin kanssa.

Pari tuntia ja se on kouluun meno. Kaikkea sitä odotetaan minulta, että normaalia elämää pitäisi elää tämän kivun kanssa. Voisi kyllä melkein lopettaa ihan kaiken. Pistää elämän stoppiin vaihteeksi. Paitsi, että mitä muutakaan minä tekisin. Olisin kotona, vai.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti