anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

7.11.14

tota joo...

Oikein kiva päivä tänään. Ostin uuden mikroaaltouunin 50€. Päättelin langat loppuun kaverin kaulahuivista ja tänään annoin lahjan sille. Mulle tuli kirja jostain kirjakerhosta nimeltä blogiopas. Minua pitäisi periaatteessa kiinnostaa, mutta samaa asiaa on Robert Scoblen blogit ja bisnes tms kirjassa historiaa blogeista joten toivon, että muuttuisi kiinnostavammaksi mitä nyt alkua luin.
Luin myös sitä lapsinerokirjaa, jolla oli se autismi, varmaan 40 min ainakin. Aloitin kutoa uutta kaualahuivia ,mutta tein vain pari kerrosta. Ei tule tasaista, jos tekee virkaten. Tai voi tullakin.
Teetä on tullut swap-botin kautta ihan hirveästi ja sitä pitäisi jaksaa juoda. Olen tehnyt parvekkeella lumitöitä koko päivän, kun on tullut jotain 10cm lunta (tekisi mieli ottaa kuvakin).
Maksoin luottokorttilaskua monta sataa tänään. Ei silti kannata tuhlailla nyt mitään. Tiedän kyllä mihin peliin ne menisi, jos oisi ylimääräistä. Sitä paitsi tilasin lankoja ulkomailta taas 800g, eli siihen meni reilu kakskyt egee.
En tiedä mihin ne langat kaikki oikein mahtuu xD ontelokudettakin on kassillinen, vaikka se oli niin vittumainen nyyhti selvitellä ja käteen sattui paksulla koukulla virkkaamine.
Saapahan sitten mun lankamuistikirja täyttöä taas<3
Tein lapaset sairaalassakin kun olin, niin eka lapanen 24h, ja seuraava lapanen muutamassa päivässä loppuviikon aikana. Ja olen tehnyt kaksi 2m kaulaliinaa siellä. Muutamia puuhelmirannekoruja ja korin myöskin kuteesta, kun oli käsityöpajaa.
Mulla oli lukiosta kuvis 10. Tehtiin kai niin upea olkihirviö? Yhteiskuntaoppi 4. Siinäkin vaihtui opetussuunnitelmat. Ei mulla tainnut olla edes kirjaa ollenkaan,silloin kun osallistuin ,emt.Koe meni uusinnaksi ja olin nukkunut melkein yhtään edellisyönä sitä ennen. Eikä musta koskaan saisi lakimiestä, ettei sen puoleen tai jotain politiikka päättäjää. Kävelin kahdeksan tuntia ainakin vieden pitkin Ylöjärveä isäni vaalimainoksia postilaatikoihin, ja sain palkaksi 50e. Se oli melko halpa tapa päästä kunnanvaltuustoon :/ mitähän niissä luki... jotain, tuttu mies joltain kulmalta... hmm. Se isännöi ja sillä on se tietotekniikka myynti- ja asennuspuoli, mutta mun rahapyyntöihin se ei ole vastannut taaskaan mitään tai soittanut tai silleen, että vältteleekö sekin nyt mua. Tarvinnut oisin muutaman kympin tuohon mikroon, ja kaukosäädinkin maksoi 52e :/
Koska sitä tässä pääsisi omilleen sitten näistä tyhmistä, noh... lainoista? limiiteistä ja tileistä ja luotoista. Olen maksanut aina kaikki ja mulla on luottotiedot kunnossa, mutta saa nähdä.
Mulle ei saa edes sonera viihdettä tähän osoitteeseen. plöh.
Pitäisi huomenna kait isän lahja paketoida. Mitäs muut.a.
Ei nyt oikein ole sellaista asiaa, että kukaan jaksaisi lukea. Toki jätän kertomatta mitä tuli syötyä tänään.
Tässä istun violetissa kylpytakissa, enkä muuta voi. En saa edes juoda koska relaksantit on kolmiolääke jne. Pakko muuten vain olla juopunut elämästä...
Oon syönyt parin päivän aikana (muutaman?) 20 piparia, fazerin perinteisiä.
ja tässä oisi allekirjoitusta vailla oleva valmis teksti mikäli sikäli edes se kelpaa, mikäli mun ulkomuoto ei (osaa nyt sanoa sitten onko syntymävika, vai onko muita ongelmia)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti