anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

maanantaina, marraskuuta 24, 2014

nyt lähti muotoilut. vittu mä kestä tota pikkuruista riviväliä... noeivaiskaa!!!! koijjuus

Spoottifai päälle kun fb mainostaa guettan uutta albumia.

No ni. Mä tiesin että tuo sanoo no ni. Mutta siis tänään on jopa hymyilyttänyt. Jutskannut immeisten kanssa ja kuronnut säärystimiä, saanut ilmatteeks pinaattikeittoa sun muuta tuolla tuoaminnassaa...
Huomenna on meikän nimpparipäevä! (ei siis mikään lempparipäivä)

Ja... lettua tulee nytkin.. oli kaikki tarvittava, niin eikös se ole syy jos mikä.

Tuloossa ollu tänään kaikkea swapbottiin liittyvää kivaa etanan muotoista cookiecutteria ja kiitoskirjettä joulukortista :0

Laskua toki myös, mutta ei anneta sen häiritä kanelintuok... no, siis tuoksuista niin joulun, tunnelmata.
Otin tuossa relaksantin. Salaisuus on se, että ei satu niin paljon, en yöllä saa uutta noidannuolta tuon injektiolääkkeen myllätessä miun kankussa. vasen puoli helvata tänään nii kippee
Elikkääääs. ihan muksa aamu vaikka tuuli ja sitä en ees huomannut talvitakin sisään niinku.

Eilen oli joku auto parkkiksella kuskinovi auki ja soiteltiin ja tekstaria pistettiin ja kyläkokousta pidettiin, poliisillekin soitettiin (verot rästissä sun muuta. no mitäs niistä autoista.)
Sain ihanan Hello Kitty -laastarinkin. Oikeastaan ne ostettiin Prismasta, ja paavo pesusieni oli aluksi mun kutomakaveri sormessa missä sijaitsee känsä mikä lie tullut silkasta neulomisen ilosta (....)
Paitsi että hei... alaston kokki tuossa puhuu puhelimeen xD aah vittu. Ei ihme kyllä kananmunat olleet menneet piloille... ne olikin suoraan tuottajalta (tuottikselta) ja sellaisia vapaita kanoja niiden äiteet ja jääkaapissako ne muka sitten kuoriutuisi, hää.
Elippäs. Kirjoitan ihan pöhönköhön pöppöö nyttekkai paitsi että joo... älkää saako selevää???!!!

Jos jotain jää kertomatta, niin kuulitte sen eka minulta sitten...

muisti pätkii niin helevata. voi olla että mun ääkkösossomäärä on jotaki 0, kun en oo selvää ottanukkaa mite ne enää tehdään noi älykkyystestit.

Oujea. Ei edes vituta kun lääkitykset on lihaksessa ja kolmiolääkkeet.... no ihan siis häpi oon ja sillee muksa päivä kaikkee. Eikä nyt oo ees miehekkeestä sidonnainen, mutta kaipa sen kaverit hakkaisi sen ihan täysin jos se tekisi mulle jotain ja onhan mulla puolustajia sitte. Tyhjästä se on kiukutellut ja tietää sen itekki mutta nyt kun se saa unta palloon jne sovitaan askoja niin kyllä. parempi suhde kuin huono on tämä tuo se ja älä mua korville.. eiku pers.pron. miten ne menikää.
Oolraittis. Näkyilee. voisi kertoa näitä juttuja mutta kun on vähän niinkun vaitiolo soppari kaikista naapureiden asioista ;;)
me voitaisi joululahjaan ottaa kyllä lääkekaappi... ne on melko arvokkaita. sellainen missä on vihree ristiki ja kaikkee (tai sit toi sellaisen mulle ostaa kunhan eka unohdan tän idikseeen)
uh uh. Sorge nyt mutku oon alasti tääl lilat reinot jalassa ja oksentaisitte kuitenkin ..vittu joo hauskaa.

mut ku. näin muuten unta ala-asteen jätkistä, ja mun uni teki niistä mieskarkkia.

mutta ei jatketa tätä asiaa sen enempää! Mun uniin ei pääse, ellei minnuu vähäse tuijottele
kerroin blogisfäärissä jossakin rakkauden olemuksesta 15-vuotiaalla kun se aloitteli kirjaa missä uudestaan rakastutaan, ja tää raotus ei saanut kyllä vastausta, mutta se on kyllä niin ettei tässä elämässä tuu sellaista ihmistä joka kehtaisi jotain nuoruuden rakkautta enää . tiäätteks
lättysii olish nytte tuol ja mun tarvisi kai vähäsen joo niinq. lopetella yhdellä sitaatilla. mutta sitä ennen kiitollinen siitä, muistatteks, että MUUTKI ajattelee niit samoi juttuja tavallaan kun mä pienillä harmailla (huom. valkeet aivosolut varmaan ei toimi enää tuon vuosien injektiolääkityksen takia mutta tuskin leku sitä mulle paljastaisi EES.)

aivosoluilla.

nii. nyt se sitaatti enkuksi, ihan.....
Everyone loves love, but what everyone loves more, is second-time around love.uuh?!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti