anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

10.11.14

näkökulmia on monenmoista

Vaa'asta loppui patteri. Näytti ihan 5kg heittoja. Mittailtiin sit vyötärönympäryksiä. Tilasin netistä litium akkuja - niitä pieniä, sekä led lamppuja tuohon jalkalamppuun. Latasin 15 euroa matkakortille, koska en ehkä käytä sitä enää niin usein, että kannattaisi maksaa 47 euroa kuussa busseista. Jos pari kertaa viikossa käyn koulussa, kenties näen kaveria perjantaina, ja jos tulee muuta menoa kaupungille, tai jos saan kyytejä sinne päin, niin katsoo nyt säästänkö yhtään mitään. 5 päivän päästä menee umpeen kuukausi. Jos pärjäisi edes viikon sillä mitä sinne on ladattu. Raha jutut on ihan peestä meillä kummallakin, kun tuon palkka ei ole tullut vielä. Kyllä meillä on sitten aikaa uida rahassa.
Huvittaisi lähteä päivätoimintaan, mutta kun tällä selällä ei just nyt tee oikein mitään. Juurikaan pääse ylös, jos istun liian kauan.
Tekisi mieli kyllä kutoa ja lukea sun muuta, katsoa game of thronesia tai vaikka Orange is the new black:ia, vaikka en kyllä muista olenko katsonut 2.kautta loppuun netflixistä...
Kaveri oli aidon iloinen kun sai sen kaulahuivin kuulemma ja isä myös siitä kirjasta. Eikös ole ihanan sydämellistä lahjojen antaminen. Paketoin eilen muutaman lahjan pikkusiskolle. Jotakin pientä vain jouluksi. Se on sitten eri asia löytyykö mammonaa pistää pienemmille sisaruksille jouluksi Pohjanmaalle lahjoja, vaikka nyt parina jouluna on pistetty kunnon paketit matkaan.
Eilinen isäinpäivä meni ihan kivasti. Mulla oli tosiaan Tuomas Vimman Raksa kirja isälle, ja se kehui lukevansa sen yhdessä illassa. Kuuntelin sen itsekin äänikirjana.
8 päivää ja mun laajakaista sopimuksenmukaisesti päättyy. Ei kai se haittaa, kun on parempi yhteys käytössä jne.
Söin puuroa aamupalaksi, niitä valmiita pusseja mihin lisätään vesi. Ja mandariinin. Jokin parsakeitto olisi varmaan tuolla jääkaapissa, jos huvittaisi syödä jossain vaihees.
Pari kirjekuorta olisi menossa postiin.Joku väitti ettei ole saanut mun lähettämää swappia, joten laitan sille euron arvoisen angry bird avaimenperän (kirpparilta löytyi). Ne kahdet kakkulat mitä laitoin, ei ollut nekään juuri sen arvokkaampia, mutta olisi se nyt kiva jos ne olisi tulleet perille, mutta epäilen kyllä että se valehteli mulle ettei oo saanut niitä -.-
Siellä olisi kohta se pipariohje ja -muotti swappikin ihan pian. Mun omat swapit on varmaan ihan tyhmiä, kun niihin ei tuu ketään ja sit poistan ne. Aika usein saa parikseni just swapin järjestäjää tai omasta maasta jonkun, tai sitten en saa pakettia omasta järjestämästä swapista. vitjake kun tajuisi poistaa ne flakerit pois swapista..
Aika hyvin oisi jos saisi joskus siis tooodella pitkiä kirjeitä. Sellaisi minkä lukemiseen menisi pitkä aika. Mutta ei sitä sellaisia lähetellä?
Pitäisi kaiketi jokin burana ottaa tässä? Istuminen on niin vaarallista selälle, mutta kun en mä muutakaan keksi tehdä mikä sattuisi vähemmän. Lääkäri voisi tietää enemmän jos mulle tehtäisi testejä, että mikä siellä puristaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti