anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

20.11.14

Mutta sellaisia ajatuksia tänään

Joko joku on tilannut steroids onlinesta mun s.postilla juttuja, tai sitten se oli phishing -yritys.
Näin unta mun sos. turvatunnuksesta ym kun mua yritettiin hakea jostain järjestelmästä mun osoitteella ja nimellä, ja aina siellä oli joku muu tai ei löytynyt ja piti korjailla jotakin ämmää. Pääsin sinne itse ja sieltä tavallaan puuttui tiedoista koko henkkari tunnus.

Vaikea lopettaa tätä suklaan mussuttamista, kun sain postista aika ison paketin "oranssia" suklaata, eli nämä on appelsiinin makuisia. Mäkin lähetin joskus jonnekin afrikkaan, mutta mikälie kun ei kuulemma ole saanut postia jonkun lakon takia ja luulenpa, että se on ihan huijari ja sen profiilikin oli pistetty tauolle. Olisi valinnut paremmin osallistujat.

No kuiteskin, en mennyt kouluun tänään. Olisi ollut väkivaltajuttua tipotiellä, ja mä ajattelin säästää bussirahat, kun muutenkin on tili vähän kuivilla. Huomenna saisi taas rahaa.
Pitää kai aamulla käydä apteekissa heti kasilta, ja siitä tuonne päivätoimintaan ja nähdä mun kotikuntoutusta ja siitä mennä kaverin luo, eli tulee pitkä päivä kaupungilla.

Eilinen Matkijanärhi oli... muuten hyvä, mutta joku nuori tyttö mussutti karkkia sen parhaan kohtauksen aikana. Muutenkin se käytti kyllä tilan edukseen, kun oli niin pieni. Piti huitoa karkkipölyä jaloilta ja pitää kyynärpäätä mun puolella, ja mitä lie. Toisellakin puolella joku haukotteli ja tuli kinaa kuka pitää karkkipussia. Ei saa häntä määräillä.

Elokuva oli puolikas kirja. Miten ne voi jättää tekemisen puolitiehen. Laittaa kahteen osaan. Miksi? Ihan sama jäänkö eloon seuraavaa kertaa varten, mutta olenpahan nyt taas selvinnyt nälkäpelin. hee.
Mulla on se ykkönen blu rayna, mutta soitinhan on nyt huollossa.

Ei kai siellä pitkään olisi mennyt, jos olisi koulun juttuihin mennyt. Olin mä menossa, olisin varmaan ehtinytkin, mutta jotenkin vaan painoi päälle. Oli tämä parempi aamu kuin pari edellistä.

2 kommenttia:

  1. Missä olet päivätoiminnassa? Mitä kaikkea siellä voi tehdä? :o En oo tainnut kuullakkaan tuollaisesta ja siksi kiinostuin

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. http://www.sopimusvuori.fi/mielenterveys/paeivaekuntoutus/nuorten-paeivaekuntoutus/tilke siellä saa ruokaa jos ilmoittautuu ja sitten voi olla koneella ja pelata biljardia ja olla muiden kans...

      Poista