anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

18.11.14

Mitä tämä nyt on, aamulla

Minähän kerroin tuon jutun täällä lähinnä koska minulla ei ole ketään muuta, jolle kertoa.
Alan olla ihan täynnä koko blogia. Netti on pitkään ollut mulle se tärkein juttu elämässä, koska minulla ei ole ollut muuta ihmistä, jolle jutella. Mun kaveri tietää sen, mutta mieheke veti taas herneen nekkuun. Kyllähän mä pelkäsin, että kun pistän laajakaistan poikki, että joku muu päättäisi taas mun netinkäytöstä. Eilinen lihakeiton tekeminen meni vähän pieleen, kun yksi uhkasi lähteä pelkästään ettei mulle kelvannut voissa paistetut sipulit (sellaiset tummat, kyl te tiäätte. Mä en itse tee niin tummia, tai voissa.) Ja jos mä jättäisin sen, niin se kirjoittelisi minusta jotain kamalaa. Minusta tuntuu, että vaikka mulla on tällainen sairaus paperilla, niin en mä kyllä sen vaikeampi ihminen ole.

Pitäisi kai laittaa nassuun jotain aamupalaa. Turhaa kaikki vain on.

6 kommenttia:

 1. uliuli valivali ruikuti ruikuti byhyyy.

  VastaaPoista
 2. Käykö koskaan mielessä, että on monia muita ihmisiä joilla menee sinuakin huonommin? :)
  Sun murheet ovat loppujenlopuksi aikas pieniä.

  VastaaPoista
 3. Älä nyt herranjumala edes kuvittele meneväs noin käyttäytyvän miehen kanssa naimisiin! Törkeää käytöstä häneltä, vankilaan joutais kun raiskaa ja uhkailee

  VastaaPoista
 4. Vaikka menisi huonommin, niin tämä paska olo ei ole silti katoamassa mihinkään varmaan koko loppuelämänkään aikana

  VastaaPoista
 5. Cheer up, en ihmettele sun paskaa oloa kun nämä internetin pikkunassikat on kokoajan sun kimpussa :( Ja jos sua ahdistaa tuo sun miehekkeesi käyttäytyminen, olisiko tauko hänestä paikallaan?

  Haukkujat ei oo vielä aivoiltaan niin kypsiä että tajuaisivat että kaikki ei ole samanlaisia massan mukana kulkijoita. Ja sekös niitä ärsyttää, pakkohan se on sinuun sitten myös purkaa. Toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos.

  VastaaPoista