anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

6.11.14

Mielenterveyspotilaat täyttää lehtiartikkeleita mutta ei kirjoja

Tämä ei ole mikään laihdutusblogi, mutta silti mua arvostellaan just näistä asiosta. Tiesin kyllä että noista kolmesta asiasta tulee heti kommentit esim. jätän miehekkeen jos se laihtuu, tai ettei ilman personal traineria muka laihdu (??), tai että jos syön suklaalevyn tai mitä lie "hyvin reenatuista ja timmeistä" nyt onkaan alasti sitten mitään iloa.

Mutta sen kanssa täytyy elää. Tänä aamuna mun paino oli joko 109kg tai 111kg, riippuu ihan täysin mun ryhdistä ja miten lähellä vaaka on seinää. Koita siinä nyt sitten miettiä toimiiko dieetti...

"I don't hate you, because you're fat, you're fat because I hate you."

Mä laihduin kyllä vuosi sitten 100 kiloon, mutta ne tuli aika äkkiä takaisin kuin olivat lähteneetkin.
Ihan kiusallaan mä keksin näitä juttuja, aina te vedätte herneet nenään tai nauratte jotain "huutonaurua", kun hyvän jutun keksin (mä olen sellainen tilannekomiikka ihminen). Kyllä mä tiedän että se paska tulee niskaan, kun luulette huomanneenne jotain mun juttuja. Paitsi että teksti on minusta paljon kauniimpi jos siihen jokainen saa reagoida omalla tavallaan

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti