anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

15.11.14

kylmää vuodenaikaa vaan teillekin

 Käytiin ulkona syömässä. Mun piti katsastaa sellaista "puikoissa" neulomispiiriä, mutta sitten kun niitä vanhuksia alkoi sinne kertyä, niin oltiin onneksi syöty jo, enkä jäänyt siihen sitten kuulemaan enempää. Olisin ehkä väärää ikäluokkaa ollut tuomaan mun kutimia ravintolaan jne.

Ollaan juotu tässä vähän. Punoitin punaviinistä jo päivällä. Varmaan nyt molemmat lihotaan ihan kauheasti, mutta tuskin etanoissa mitään muuta lihottavaa on kuin valmistustapa ja miten se tarjoillaan leivän kanssa...

Mulle kävi kyllä tämä juhlistaminen. Mieheke ei muka ole kuullutkaan minun opiskeluista keväällä, mutta onhan se lukenutkin sen kai täältä. Ärh.

Rakkaudesta se kuulemma on mun kanssa seukkaan alkanut.

Käytiin tänään suolahuoneessakin, piti siitä kertoa. Se on ihan oikeasti huoneellinen suolaa lattiasta kattoon ja ilmassa on myöskin kyseistä lääkintä vuorisuolaa. Seinät oli sellaiset kuhmuraiset valkoiset, en alkanut niitä nuolemaan, mutta lattialla oli ainakin pehmeä suolamatto ja piti olla suojat jaloissa (joo juuri ne siniset muoviset tossut) Minä torkahtelin siellä 30min ajasta, kesti 40 min. Suolaisilta maistuvat huulet sieltä sai, ja en nyt osaa muuta hyötyä oikein sanoa... kaipa se jollain tapaa puhdisti. Onneksi oli aurinkotuolien tapaiset mihin saattoi laittaa pitkäkseen, ettei tarvinnut tuolilla istua.
20e se maksoi per henkilö, Nekalassa.

Siellä on se SCF huoltokin lähellä, muuttanut sinne, minne ensi viikolla pitäisi viedä mun tallentava blu-ray soitin (muistin, että se on jopa 3D vehje, kun en löytänyt muuta mallia bd-e8300n)

Maksoin muute itse etanat. Eikä mulla muuta valittamista ole, mutta aamulla tulin murjottaneeksi, kun ei saanut 00.30 yöllä herraa hereille, vaikka olin tullut vessasta kun molemmista päistä tuli ties mitä. Mitä lie se vastasi, kun koitin nipistellä ja kysyä nimeltä ja hartiasta vetää. Ei ollut hirveästi voimia alkaa tönimään.

Etanat on ihan hyviä, parempia kuin muistin (taisin maistaa mummun etanoita joskus jossain raflassa).
Kyllähän tällä päivityksellä pärjää taas hetken, eikös. Kaikenlaista ikävää kommenttia tulee aina ja saa sekin suupielet alaspäin kuten muutenkin pettymyksiä elämässä, mutta eteenpäin on kirjoittajan mieli...
siispä lisää sellaista, mikä jää kertomatta kuitenkin -->

1 kommentti: