anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

18.11.14

kyllähän se kylän koko kasvattaa lasta

Käytiin lenkillä parin tuhannen askeleen pyräys tuossa, ja minä käytin ekaa kertaa kävelysauvojani.
Kouluunkin kun kävelin, niin melkein 6 kilsaa tullut käveltyä tänään, siispä.
Koulussa oli juttua persoonallisuudesta. Kuulosti varsin tutulta nämä eri teoriat sun muut, melkeinpä itsestäänselviltä jotkin asiat. Piti vielä tarttua tänään tuohon psykologian kertauskirjaan, mikä tuli ostettua. Tiedä nyt sitten mitä tänään enää jaksaa, vaikka ennen nukkumaanmenoa onkin paras aika tentata, koska nukkuessa käsittelee sitten niitä asioita, sun muuta.
Tietääkö joku sen teorian nimen, missä on viisi eri porrasta. Alimpana on tarpeet kuten uni, hengitys ja RUOKA, ja seuraavana on turvallisuus, kolmantena sosiaalinen kanssakäyminen, sitä ylempänä arvostus muilta ja viidentenä itsensä ilmaisu? Mä voin kertoa, että itsensä ilmaisusta kun ei saa sitä 4:sta, niin sitä helposti tippuu alas ykköseen... Vai miten sen ajattelin jotain irc-galleria aikoja. Kuvat oli mun itsensätoteuttamista, ja sitten niitä haukuttiin synkiksi ja mun tekstejä silpuksi, niin kiva siinä sitten kun ei saanut mitään 2.sta asiaan joten 1. .1. 1.1. .1.11.1.
Kylläpä taas yksinkertaisti asiaa.
Mulle tuli postissa tänään kaikenlaista kivaa, kuten kirja ja joulukortti ja karttoja Kanadasta... Sinne lähtisi lennot 700e ylöspäin, mutta tuskinpa asia nyt niin pitkälle menee. Kiinnosti vain järjestää tällainen swapitus.
Kun nyt tehtiin eilen se keitto, vai oliko se eilen hmm??,,, niin huomenna tai seuraavaksi on karjalanpaisti.
Mä söin tänä aamuna vain muroja, ja oli koulussa kaamea nälkä. Söin puolikkaan kotipizzan tropicanan, ja syötin loput miehekkeelle, kun se oli tulossa hakemaan mua.
Tänään tuli fit lehti mulle. Se on nyt sanottu vihdoin irti, mutta tulee ensi kevääseen. Lehtimyyjille en ole vastaillutkaan enää, kun TrueCaller appsi kertoo jos joku on lehtimyyjä tai buusteri oy:stä (googlettaa nopeasti ennen kuin vastaa telemarkkinointiin).
Mun bluray soitin on muuten huollossa, kun siinä ei ole näkynyt kanavia vähään aikaan. Kai se hakee ne, mutta ei tallenna. Löytyi Anttilasta takuukuitti viime vuoden tammikuulta. Olin maksanut 339e käteisellä laitteesta. Nykyään näkee samaa myynnissä 299.... mutta kaiketi mä sen halvalla sain... siinä on se 3d juttukin ja tallennus...
Mitähän tässä pitäisi kuitenkin kertoa vielä. Mulla on melko freessi olo suihkun ja lenkin jälkeen. Huomenna heräämisen jälkeen voi olla kyllä taas väsynyt. En mä oisi kouluunkaan halunnut mennä, ja olin siellä vähän nuokkumassa aluksi, ja piti kertoa kaikki lapsuudenjutut että äiti vihaa mua (kun ei se rakastanutkaan ole). Oidipaalivaiheessa taisin olla, kun kyselin rakastaako se mua, ja se sitten lopulta muutaman kerran jälkeen sanoi EN, ja siihen päätty se meidän ystävyys.. sain ikiaikaisen vihollisen no ei vais. On se kyllä aika kamala ollut mulle aina. Sitä ei haluaisi uskoa, niin olen koittanut unohtaakin mutta ei sitä kaikkia ilmeitä ja äänensävyjä unohda. En yhtään tiedä onko mua pidetty vauvana sylissä tai onko mun kehitys ollut muuten normaali, mutta taisin kyllä elää koirien kanssa lattialla jne. jotenka olen susilapsi. thö endd.
ei vaiskaan. Tuo, pitäisi peruuttaa ne journalistiikaan nettiopinnot. Teen sen huomenna. En mä voi tehdä sitä hommaa. Tuskin osaan peruskielioppia !
mutta niin, eiköhän se sitten paljastukset olleetpi täsä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti