anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

23.11.14

ihan kiva soppa

Tein kanakeittoa ihan omalla reseptillä. Hankin oman 4G netin sonera kaupasta.
Jos ne ei saa sitä huollossa toimimaan mun bluray soitinta, kun viedään se uudestaan sinne, niin ainakin mulla on vakuutusrahat.
Sain tänään tehtyä ulkomaille snailmail-ideas.com jouluprojektin tyypeille parit paketit. Paketoitua niitä, mutta vielä pitäisi maksaa postimaksut.
Mulle jäi vähän rahaa, mutta ostin 10e tuon äidille kirjan... siitäkin se suuttui, kun huomasin portaissa sen jääneen autoon, enkä mennyt hakemaan autosta sitä. Heitteli mun tavaroita ympäriinsä ja itkin siinä. Tuskin se välittää koko kirjasta. Sille ei kelpaa ikinä mikään ja nyt en saa kirjoittaa koko tapauksesta mitään.
Desinfioitiin kylppäri tänään.

Rupesi katumaan asioita. Kai se tästä. En nyt ala enempää muokkailemaan tekstejäni. Ties mikä juttu sillä alkaa taas kaivaa. Kyllä minä mietin järkevästi aina näitä juttuja, mutta en minä voi aina kaikkea tietää. Joskus on kiire napata jotain. En mä kovin pitkäjänteisesti ajattele asioita, tai liian nopeasti reagoin minäkin... "Olkoon nyt vittu"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti