anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

5.11.14

Hyvin ansaitut lahjat for men

Tuollaista menin ostamaan hemmottelua miehekkeelle. Paidan ja sen naaman sutimisjuttuja kuten mustapää kuorinnan ja silmänaluksille roll-onia.

Mun ei pitäisi yhtään istua... kai se jotenkin onnistuisi jos pidän lämmintä kauratyynyä alaselkää vasten.

Sain kivan swapin tänään swap-botista. Edellinen oli ilmeisesti kadonnut postissa :( Laittaisin siitäkin kuvan, ellei mun teet sun muut yllätys halloween pikkutavarat ja lanka oisi tuossa jo niin missä lie sekaisin pöydällä :/

Kiitokset siis miehekkeelle, joka on pitänyt minusta hyvää huolta kun olen ollut kipeänä, ja maksoi mun vuokran.... nyt saisi luottokortti juttua maksettua pois ja toivottavasti koko kortti irtisanoa.
Ei se kyllä yhtään vähene mun menot, jos tuollaisia ostelen sun muuta mutta ollaan menossa Tallinnaankin varmaan ensi kuussa sen kanssa ja katsoo nyt jos riittää hesan matkaan rahaa kaverin kanssa? Me ollaan perinteisesti käyty Hobitti katsomassa hesassa.

On siellä muitakin leffoja teatterissa mitkä kiinnostaisi ja olisi alennuslippu 2e arvoinen huomiseen voimassa, mutta tuskin pystyisi istumaan siellä kauaa jne. Se oli ihan just eikä melkein sopivasti liikaa tänään kun käytiin autolla ajelemassa ja ostoksilla ym Leivon kahvilassa vedettiin kermamunkit nassuun. En ole muuta hyvää ostanut, mutta jos pipareita vähän alkaisi kastamaan teehen tai kahviin.

Mainitsiko tän että mulla ois välilevynpullistuma? Niin mun pääaktiviteetti lainausmerkeissä olisi sitten poissa käytössä eli kiellossa. Kaikenlainen istuminen ja vaikea se on virkatakin seisaaltaan.

Huomenna tehdään pastaa missä on jauhelihaa ja pastakastiketta. Aamupala oli kyllä hyvä kun söin jogurtin, leipää, puuroa ja mandariinia (ja teetä)
Mutta niin sanoo hallelujaa tuo selkä. se on lopetettava.

4 kommenttia:

  1. paljonkos sul paino on nykyään? Tiedäthän muuten että yleensä ihminen syö aamupalalle esim. leivän ja jogurtin tai puuroa ja mandariinin, ei näitä kaikia kerralla. Pienet asiat tekee joskus suuria eroja

    VastaaPoista
  2. No mun mieheke on laihtunut melkein 10kg mun sapuskoilla... että en sitten tiedä mitä mä teen väärin xD

    VastaaPoista