anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

keskiviikkona, marraskuuta 05, 2014

honey is hunney
Olen ehkä ylipainoinen, bmi 40+, eli mitä lie luokkaa... mutta toisaalta tämän selkäkivun takia tuntuu, että mulla on parempi ryhti... pakkokin olla, ettei vaan satu enempää?

110 kiloa näytti vaaka nyt illalla. 115kg painaa tuo mieheke. Jos se laihtuu 100kg:ksi ja mä en, niin jätän sen kyl xD sehän on pidempikin
Joku linkkasi tänne mun blogiin 40-50kg laihtuneen tarinan, jolla oli ollut personal traineri, mitä mulla taas ei oo. Eli mitä intoa siitä on mulle?

Kyllähän mun elämä on ikuista laihduttamista, sekä ikuista mättöä siinä välissä. Uskoisin että se 5:2 dieetti tai että noudattaa ruokavaliota 80% ajasta, voisi pitää paikkaansa.

Mutta nii... oon pysäyttänyt painon nousun, ja mulla menee hyvin kaikin puolin.

Kukaan tervejärkinen ei ala suoltaa mitään "yyh kun oot vastenmielinen" paskaa, vaan ne jättäisi koko blogin meneen omalla painollaan, koska kyllähän lopulta kaikki loppuu aikanaan jne. Mun inho sitä yhtä suomalaista bändiä vastaan on, eri asia, kuin jokin parisuhde mitä mulla on nyt.
Ei saa rankaista lisää, jos jokin oikeasti vaivaa ajatuksia eli jotain mistä ei pääse eroon vaikka se on epämiellyttävä tilanne itselle, mutta silti vain väliaikainen.. esim musiikki on jokaiselle erilainen kokemus, mutta ei se mikään merkityselämys ole!
yyh ällöä puhua mielipideasioista x0{
Mun mieheke tykkää siitä kun on muotoja. Ja oon mä nähnyt meidät peilistä (mulla on sellainen koko pituudelta oleva seinäkaappi ja siinä peili pitkälti sängyn edessä) kun me harrastetaan seksiä ja kyllä se silleen paremmalta näyttää kun, jos joku himourheilija vetäisi siinä itseään piippuun ...lol.

Perustarpeethan on kaikilla eli seksi, uni, ruoka, sähkö ja netti, sekä sosiaalinen toiminta muutenkin. Urheilu puuttuu mun listasta, mutta olen mä sitäkin joskus käyttänyt yli. (vaikka ei kukaan uskonutkaan minua, eikä edes päästetty vahingossakaan liikkumaan).
Toki sitä voi laihtua... mutta ei tällä lääkityksellä. Mietin että aika paljon riippuu ruokavaliosta miten painoo menee mihinkin suuntaan. Ja minunhan pitäisi nyt kävelläkin enemmän tämän selän takia.

Niin no en saanut nyt oikein koheesiota tähän kirjoitukseen. Mulla voi olla jokin asennevamma etten haluaisi tehdä yhtään mitään itseni suhteen. Jotenkin vain kaikki pakolliset jutut kuten vaatteet järjestyy kuitenkin. Aatteet ei oikein, nii, kun ei saisi olla mitään vakaumuksia tsillee.

No vaikka mä kuinka sopisin miettiä tässä, ja katsella Kuvun alla (nyt tuli mainostauko) nii ei se nyt ihan heti muutu mikskään mun skeemat sun muut. Oikeastaan tuntui tänään taas, että kaikki sujuisi helpommin ja hallitummin kun kasvaa vähän vanhemmaksi ym

Kuvat jämähti kyllä disneyhin mutta kai mulla jokin idea noidenkin liittämisessä tähän oli :P
Elikkä, ymmärtäkää väärin ja, olkaa hyvästi taasen pfft

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti