anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

29.11.14

hiljaa ja keskellä tietä

Pieni tauko tekee hyvää, vaikka kävijämäärät laskeekin taas. Öyh.
Eilen käytiin saunassa... ja näin kaveria ja katsottiin Final Destination. Jäätiin oven taakse taas kaverin kanssa. Oltaisi jääty tunniksi jäätymään pihalle, jos en oisi huomannut vielä äkkiä ulko-ovea vetää auki siinä. Käytiin vuorotellen tupakalla.
Sauna on kyllä uusittu siitä mitä minä olen sitä nähnyt. Tänään viety pyykkejä kuivumaan kuivaushuoneeseen.
Makaronilaatikko pitäisi tehdä tänään. Mietitään vain kumpi pesee uunin.
Eilen söin ranskalaiskebabin ja jätskiä ben ja jerrysin ja 1,5L colaa, sekä 3 kaljaa, mutta en mä sitten lihonutkaan monta kiloa mitä aamulla oli paino. Piti tilata vain ranskalaiset, mutta ei ne myyneet mukaan ilmeisesti kuin pizzaa ja kebabia. Ihme touhua.
Mutta älkää nyt taas puuttuko mun syömisiin. Olin koko päivän kaupungilla ja varmaan kulutinkin jotain. Se on aika provosoivaa ihmetellä että taasko olen syönyt että en ihmettele ollenkaan, jos sulta paskaa tulee -tyyliin...

Eniveis, tänään piti olla siivouspäivä ja on se ihan hyvin sujunut, vaikka tuskin täällä on mikään järjestäytynyt. Hommaa riittää! Koirake saatttaisi tulla huomenna päiväksi tänne? Pitää vähän miettiä etukäteen ettei se saisi päähänsä mitään. Se kun yksinjätettäessä syö vaikka ruisleivät ja levittää roskat.

Torkuin sohvalla tänään tunnin, vaikka olen nukkunut vaikka miten paljon. Aika menisi ihan suosiolla minusta ohi.
Laitettiin kerrankin huuhteluainetta pyykkeihin, ja tuota alkaa hengenahdistaa hajusta. Oma vikansa kun laittoi sen verran paljon, mutta ainakin nyt se toimii taas kun ennen kuin laitoin huuhteluaineen, se tuli läpi.
Joo ei mulla mitään mielenkiintoista asiaa. Puhtaan pyykin tuoksuisia terveisiä.
Vein eilen kaikki postiinkin paketit ja meni about 6 euroa. Kaikki postimerkit mitä mulla on, jos on oikein mitään edes, niin tarvisi lisää...
Hohhoi. Aina käsketään tehdä jotain muuta kun saan kutimet käsiin, mutta kun pitäisi saada joululahjoja valmiiksi.

Käytiin subissa tänään ja siellä oli uusi maku keksejä. Toi ei ottanut kuittia, niin ei voitu pistää musiikistakaan palautetta että se oli hieman kovalla siihen nähden miten hiljaa myyjätkin puhui.

Ylihuomenna adventtikalenterin aloitus, jee. Mulla on vaarilta saatu fazerin suklaakalenteri.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti