anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

8.11.14

ei puhuta arvoista, jooko

 Puoli viisi aamulla ja heräsin kahdelta yöllä ihan valppaana ja sen nälkeen yrittänyt torkahdella, mutta kun ei nukuta. Toivoin, että blogilukeminen kirjaoppaan muodossa hieman nukuttaisi, mutta korkeintaan alkaa vituttaa tämä ohjeistus-

Nukuin päivällä ja join ediä vähän ja muutenkin olen nukkunut hyvin, vaikka mieheke ei. Oma vikansa, mutta en minä ala makaa lahnana sängyssä vain sen takia. Tekee mieli lukea ja kutoa ja ties mitä, mutta kun tuo vuorotyöläinen ja sen silmäpussit.

Onnistuin kesästä laihtua muutaman kilon, mutta ne on hujauksessa tulleet takaisin kun olen syönyt suklaata ja eilen käytiin grande bicmäkillä. Jos tehdään aamulla vohveleita, niin mitä pureskelen vain hieman yhtä reunoista...

Ei saisi joka päivä kirjoittaa useita tekstejä, mutta kun muutenhan mun koko suosio katoaa, kun kirjoitan muutenkin jo arkipäiväistä juttua tai mielenvirtaa, (eli ihan paska blogi) josta on kyllä tullut kehujakin, koska muut ei sitä paljoa tee.
50.000 suomalaista kävijää ei voi olla väärässä. En mä kyllä koe, että tahallaan yrittäisin saada mainetta rumana, läskinä, tyhmänä ja niin edelleen, mutta ne kommentit täyttää mun roskaposti kommentit varmaan n. 200 kappaleella.

Jollekuille tuli varmaan Aamulehti :D Ja kyllähän mä maksan googlelle mun kuvien varastoinnista :/
Tuo tuli tuohon häiritsemään ja keskustellaan meidän unirytmeistä. Ehdotin melatoniinia ja kerroin, että se nukkuu huonosti joten kun minä nukun hyvin, niin kohta tulee seinä vastaan, enkä pysty enää vetämään hirsiä kohta, kuten tänä yönä on todella tehnyt mieli olla hereillä, koska sitä tekemisen puutettakin olisi.
En ole edes voinut juoda alkoholia tällä lääkityksellä viikkoon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti