anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

perjantaina, marraskuuta 21, 2014

ei liikaa ja mahantäydeltä..?

Pahin juttu on se, että join 1,5l vanilja cokista, mutta pahempi juttu on se, että olen höpöttänyt monta tuntia ja ollut muutenkin maanisen oloinen ja sain pöydänkin tason laskemaan kaksi metriä kaikesta mappi ö:hön kuuluvasta postista sun muusta, että voitaisi kohta romanttisessa kynttilänvalossa pöydän ääreen käydä kaljaa juomaan.

Juodaan nyt tee kuitenkin ensin. Mutta ihan kiva kun sai roskiksen taas täyteen asiaankuuluvista roskista.
Mun bluray soittimessa oli emolevyvika, joten sitä korjattiin ja nyt sen pitäisi olla taas kunnossa! (muoks. ei tunnista smart-tv tätä mun soitinta. Kokeiltiin kaikkemme.) Tyhmä huolto. Ei ne ole varmaan testannut sitä??!!

Katsottiin I, Frankenstein kaverin kanssa. En juonut alkoa, paitsi että kohta otan oluen. Pyysin että tuo laittaisi mun kaljat jääkaappiin, mutta ei.
Jatkoin vähän säärystimiä päivätoiminnassa, mitkä menisi joulumyyntiin keskustorille, mutta se on viheliäisen hidasta puuhaa hommaa...
Tehtiin eilen lasagne. Tänään söin pizzaa.

Ei vitjake. Meillä oli kiivastuneet keskustelut, kun molemmat sekosi kanavissa, mutta sopu pysyi kyllä kun molemmat sai selittää omia tyhmiä juttujaan miten toimia kapuloiden ja laitteiden pyörremyrskyssä... Ei me oikeastaan kyllä onnistuttu tekemään mitään.

Mutta en edes käynnistänyt omaa konetta tänään, ennen kuin piti saada musa cd ulos, mikä oli jäänyt sisään. Se on melko hyvin jollekulle, jolla on aika hauras suhde koneen kanssa.
Näin tuossa kaupungilla yhden Kangasalan kaveriperheen, jonka 8 vuotias oli menossa hakemaan silmälaseja isänsä kanssa. Sanoin kyllä terveiset...
No niin kaiketi valvon tänään vähän, kun muuten mennään ysiltä joka päivä nukkumaan, josta ajasta toi nukkuu noin neljän tunnin yöunet ja sekoilee väsyksissään jotain. En tiedä mitä se farmaseutti ajatteli diagnoosikseen meistä kummastakin, kun melatoniinia haettiin tuolle. Minähän en sellaista tarvitse, koska minä nukun syvään ja hyvin ja aina valmiina nokosille... Korkeintaan tulee nukuttua liikaa, koska unet on kivempia kuin tosielämä joissain tilanteissa.

Taukoa nyt tekstuaalisesta itsensäpaljastelusta taas. Kurkkikaa toki elämääni, vaikka onhan se hieman mustaa.
Onneksi on nyt jouluvaloja. Kynttelikkö ja valotorni. Täällä on melkein kaikki mahdolliset valot mitä voi olla päällä, ja kohta pistän valkeet korviinikin.
Ettei rassaa.

2 kommenttia:

 1. Olen tässä nyt hyvän aikaa blogiasi lukenut ja haluaisin vain kysyä että miksi olet kihlattusi kanssa? Tai siis lähinnä kysyn tätä siksi että monesti tulet kertoneeksi kuinka pahaksi hän olosi saa tai tekee sinulle väärin. Eikö sinun olisi parempi ilman häntä? Kysyn tätä nyt ihan vain siksi että olen huolissani.

  Haluaisin myös kysyä että millainen olisi elämäsi tällä hetkellä jos vain itse saisit päättää kaikesta? Olisitko töissä, jos olisit niin milaisissa? Sinkku, seurustelu, kihloissa, naimisissa? Lapsia vai ei? Asumismuoto? Haaveilu kannattaa aina, muista se !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sen kanssa on hauska olla silloin kun ei riidellä, tai se laita multa nettiä poikki tai uhkaile lähteä. Näitä sattunut nyt useammin, mutta kunhan se saa nukuttua kunnolla, niin eiköhän se tuosta.

   Poista