anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

10.10.14

Tätä on ehkä jopa sisennetty hieman

Kävin kaupungilla. Hulluilta päiviltä ei löytynyt mitään, mutta lähikaupasta ja tigerista jotain. Mulla on ehkä ennestään kaksi aukaistua pakettia noita millä jynssätään astioita mitä lie sieniä, mutta kun ne maksoi vain euron. Ja tarvin teroituskoneita kynille sekä mun niittaaja on kadonnut johonkin. En edes muista monet kerrat olen etsinyt eikä sen kokoinen voi kadota kirjahyllystä. Sitten ostin 4 arkkia tarroja, boysenmarjahilloa, tonnikalaa, hunajaa, suuvettä, ja talouspaperia. sekä sormikkaat. Eli paljon sellaista mitä en yleensä osta, koska ei ole varaa, tai tulevaisuudessakaan olisi varaa. Olisin voinut laittaa yhden lainan kokonaan maksuun, mutta minulle ei olisi jäänyt yhtään rahaa. Eli siirrän sitä taas, huok.
Ripsiväritkin pitää vaihtaa 3kk välein, niin ostin sitä yksi päivä prismasta sekä sukat ja kultaisia kynsitarroja. Tämä läävä tukehtuu noihin mun lankakeriin, kun mulla on miljoona projektia kesken. Tuntui siltä että minulla on tämä ilta jo suunniteltuna, joten minun pitäisi vain odotella kotona, joten eihän se käy päinsä.
En ole ehtinyt edes seiskaan tarttua, ja kohta on metrin korkuinen palsta mun pöydällä tekemistä. Pari korttia pitäisi rekata postcrossingiin, enkä sitäkään ole ehtinyt.
Mihin tämä aika oikein hupenee. Katsoin tietty aamulla vähän dr who:ta, mutta sitten tein kalakeittoa ja ja. Voittakoon tylsyys maan.
Löysin muuten yksi päivä mun iittalan sakset, oliko niiden nimi blom tai jotain, kukahtavaa.
Sitten tietty meikkasin aamulla, mutta nyt se on jo naama ihan suttura ja pitäisi jotenkin saada taas freessiksi tämän tunnin aikana, mitä mieheke tulee hakemaan ja käydään mun mummulla ja vaarilla ja sitten elokuviin jos ehditään ja se jää yöksi.
Huh! Pitäisi kirje kirjoittaa, postittaa yksi iso kirjekuori Kanadaan. Missä ajassa minä mitään kuitenkaan ehdin, häh. Niin ja piti koko teksti aloittaa sillä, että ostin tigerista mustan a6 vihkon missä on silmäpyörylät ja kirjoitan nyt siihen ajatuksia, jos tulee jotakin mieleen kaupungilla tms. Tänään kirjoitin siihen, että mitä varten minä saan aina bussissa viereeni ne joiden hengitys haisee happamalta maidolta (tai jopa pahemmalta koska se on kitkerä). Tai homeiselta maidolta miten vaan. Ei se niin sanatarkkaa ole kun ei ole numeroista kyse.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti