anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

2.10.14

päivä ilman nakkia on kuin ei miestä ollenkaan. eikun

En ollutkaan lukenut Seiskaa ainakaan neljään vuoteen..!? Mutta nyt ilmestyi näköjään ilmaislehti minulle. Olin aina kateellinen mun yhdelle lukiokaverille kun se sai niitä vähintään useammin vuodessa.
Mutta niin... tän lehden sisällöstä. Mulla oli joskus CristalSnown kanssa varmaan yli 150 yhteistä kaveria... ennen kuin koko tili hävitettiin by facebook. Toki mä poistin snow:nkin, kun en mä halunnut nähdä koko ajan sen päivityksiä Suosituimmissa.
Tässä oli hyvää asiaa salkkari hahmoistakin ja mitä niille näyttelijöille tapahtui. Ei sillä, että olisin koskaan ollut suuri salis fani, mutta nii.. kyllä periaatteessa nämä suomalaisten asiat kuuluu minullekin, ja onhan se 7päivää ollut niin kauan kun olen osannut lukea, niin lukemistoa. Kerran siellä oli tästä laulajasta, jonka uhkasin tappaa IRC-galleriassa, että se oli Helsingin yössä vissiin joillain kepeillä tms kun hää oli puronnut lavalla tmv.
Sitten tässä oli Veltto Virttasesta 50€ havainto. Mäkin väistin sitä kerran täällä mäkburgerissa jonossa treella. Sitten olen hämeenkadulla nähnyt kävelevän ex-presidentti halosen ja tämän miesystävän ainakin pari kertaa nyt jo. Kerran hyvin kaukaa kuulin äänen jossakin nuorten urheilutapahtumassa.

Mun pitäisi kuulemma tarjoilla miehekkeellä iltapalaa ja aamupalaa jos se tulee mun luo yöksi. Ei mulla ole kyllä erityisemmin mitään syötävää. Mitä lie vastata sille.
En mennyt kouluun tänään, koska mulla ei ole hajua missä on nirva tai miten sinne pääsee... siellä olisi ollut sitä kodinhuoltoa, mutta en mennyt syistä että navigaattori meni pimeäksi.

Mulla on nyt jotenkin huono olo. Täytyypi lopetella. Toivottavasti ei ollut mitään mitä kirjoitin... ehkä vain liika nukkuminen päivällä. Mene ja tiedä. sache la verite

5 kommenttia:

 1. ei kai se kahta kertaa ollut presidentti. eiks nykyinen oo joku mies..

  VastaaPoista
 2. kaikki jotka ovat edes kerran olleet TASAVALLAN presidenttejä, pysyvät "pelkkinä" presidentteinä valtakautensa jälkeenkin :)

  VastaaPoista
 3. Halonen on ollut presidenttinä kaksi kautta ja nykyisin presidenttinä toimii Niinistö..

  VastaaPoista
 4. Anonyymi numero kolme ei taida tietää kauheasti presidenttisysteemistä mitään? :D Sauli Niinistö on _tasavallan presidentti_, Tarja Halonen, Ahtisaari ja Koivisto ovat vain presidenttejä nykyään.

  VastaaPoista