anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

15.10.14

nyt sapettaa nordea

Nyt vittu oikeesti. Nordea! Tilasin 24.7. uudet tunnusluvut verkkopankkiin, ja kävin siellä uudestaan kun niitä ei tullut vaikka multa veloitettiin 5e. Nyt mulla on 22.8. asti ollut käytössä samat tunnusluvut jotka lakkasi toimimasta just äsken ja multa on taas veloitettu 5e tänään 15.10. (en tiedä onko se tunnusluku esim. luottokorttiin, vai koko hela paska tunnuslukujen kortti, joista en ole edes puolia käyttänyt). Nyt odottaa innolla, tuleeko mulle uudet tunnusluvut postissa vai mikä paska tässä nyt taas on minulta veloitettu. Odotin 10 minuuttia asiakaspalvelua niiden numerossa, ja vituttaa. En aio odottaa puolta tuntia tai jotain ruuhkassa.
Kuka ne on tilannut sitten mun nimellä? Käyskenteleekö täällä jokin toinen Kajsa Blom tilailemassa uusia tunnuslukuja mulle, vai miksen mä pääse omaan pankkiini.
ARGH. No ei sillä että mulla olisi rahaa edes enää kun pankki syö mun vähäisetkin viiseuroset.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti