anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

9.10.14

No nyt tuli asiaa. Ei siis postiluukusta...

Helsingin päähänkin on pärähtänyt kiusata onnetonta ja vähäosaista. Mistä minä nyt parikymppiä kaivan osallistuaksenne teidän tähtiarvontoihin. Viimeksi saamani seiska meni roskiin yhden lukukerran jälkeen, enkä edes, vilkaissut tv-opasta! (Kyllä pilkku menee juuri tuohon kohtaan.)
Oli siinä osoite kuitenkin, tässä toisessa ilmaislehdessä. En taida ihan heti lukea syistä että hektinen elämä.
Kävin katsomassa Mielensäpahoittajaa. Eniten hauska kohta oli jokin mitä en edes muista, mutta olin ainoa joka nauroi sille.... jokin niin omalle ajalleen tyypillinen juttu mitä noi vanhukset tuskin tajuaa? mutta en tiedä itkettikö se ketään muuta kun loppui? Tai siis kirposi kyyneleet silmiin.
Mietin omaa vaariakin.
Huomenna Vadelmavenepakolainen. Yhtä kamala nimi kuin Juoksuhaudantie ... mutta siis voisin samaistua kun olen muutenkin itse pakolainen täältä jos vain pääsisi. Olen yrittänyt jo usaan, espanjaan ja briteissä olin vuoden. Ette halua tietää yksityiskohtia miten olisin päätynyt usaan tai espanjaan, mutta niihin liittyi miehet toki. Sairaalareissua ja passinkadotusta isälle...
Koita nyt sitten vielä parantaa tähän loppuun omaa tekstiäsi. :D Mulla valuu jo kuola kun ostin viimeisillä rahoillani maitoa, juustosämpylöitä, voita(no ok, on siinä "oliiviöljyä":kin) ja riisisuklaata, kanapyöryköitä sun muuta alennuksesta löytyvää (eli ei siis kai mitään enempää).
Olikos se tänään kun heitin mun roskat kmarketin roskikseen, mutta sekin roskis oli melko täys.. tonnikalapurkit vaan kolahteli sekajätteeseen.. voisi harkita lajittelua, kun sitä kouluissakin varmaan opetetaan ja noin hankala sana toi sekajäte taivuttaa :O
Ääkkösiä sinne tänne. Aika usein kirjoitetaan esim Älykkyys Osamäärä että ÄÖ eli öö:llä... multakin tuli äsken ruottalainen oo, kun kirjoitin moisen kirjainhirviön.
Ei nykyään enää osata ;) Toisille eilinen on historiaa jne
Kyllä minäkin samaistuin mielensäpahoittajaan, vaikka tällainen nulikka olenkin. Tykkään vanhoistakin sanoista minä itse. Ei hajua mistä sternokoveista se puhui siellä. Mutta kyllä oma akka pitää aina hommata takaisin, kun parempaa ei löydä. Mun isä on ihan samanlaista kerran avioituvaa tyyppiä. Perhanan itsepäisiä nämä suomalaiset. *karhu-face*
Mutta tässä vaiheessa kun kirjoitusta aloittaa että "mitäs muuta" ja deletoi sen, niin alkaa lähestyä loppua ideat. Ei ole enää saumoja kirjoittaa, kun muut asiat tuppaa päälle. Ja se on pakko se.
Ei ole mikään muu pakko, paitsi KÖYHÄN kuolema. Niin kuin vaari tuppasi sanoa.
Perinteet on tärkeitä, mutta olen silti enemmän miniä tyyppiä. Kaupasta tulee sienet jos on tullakseen, sekä muut marjat. Pelailen videopelejä sisällä, eikä mitään hajua koska perunapelto kynnetään.
Alussa oli Suo, kuokka ja Jussi. En edes tiedä onko se Tuntemattomasta sotilaasta, vai mistä... mutta se sanonta tuli mieleen koko mielensäpahoittaja leffan alussa.
Suomi on suomalainen, tuli mikä tuli, ja meni mikä vaan pieleen niin hammasta irvistetään.. mites siinä Hamsteri kirjassa sanottiin... jotain sitruunoiden pureskelusta kuorineen tai muuta. Se oli hyvä kirja, en edes muista kenen kirjoittama. Olen Robinson Crusoenkin lukenut, ja se oli ihan mukiinmenevä, mutta kyllä Suomen malli tähän varastointiin ja talveksi varustautumiseen ja muuhun uppoutumiseen saa hymyn joka kansalaisen huulille. Talvi paukkuu nurkissa, ja toppatakki hengittää hien pois vai miten se meni.
Ei löydy joka maasta näin sitkeitä nauriita tai nauruja. Naurusaarillakin on niitä patsaita, eikä kukaan tiedä kuka ne sinne toi (no ehkä nykyään jo tiedetään)...ja näin se jatkumo jatkuu sanasta toiseen ja talvesta sen keskivaiheille ja lyhyeen kesään. (Siis ei talvella muuta tapahdu kuin itsemurhia.)
Mutta niin...... on se vain mun syötävä muutakin kuin 3L poppareita, koska mun housut just ja just kesti kotiin asti (ei ihan rappusia) tippumatta jalasta.... laihdun ihan silmissä joka askeleella (tai sitten housut on pestävä 1 käytön jälkeen jos ne tuollain venyy)
Mutta... vadelmaveneistä sen enempää tykkäämättä... huomista kurpitsanhakumatkaa odotellessa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti