anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

25.10.14

no more mr. hagrid hair

Suurikin siivous tänään vieläkin jatkuu. Mun koon M kaikki vaatteet (40-44 tms) viedään Viroon lapsille. Siellä on vaikka mitä hienoa vaatetta koska minä joskus pukeuduin hyvin.
Haettiin ja vietiin varastosta kamoja...
Ruoka oli taas tikka masalaa nugeteilla ja riisiä.
Sitten söin pari palaa rocky roadia ja subin 30cm sämpylän enkä aamupalaa ollenkaan ja kahvia tietty. Pari-kolme viinirypälettä.

Vein kaverille leffan ja se kertoi mulle minkälaatuinen leffa se oli (vampyyri) niin se muutti mun käsityksen koko leffasta kun ei missään siinä mainittu vampyyrejä!

Mulla on kohta kasvonaamio kun pyykit on käynyt ja pääsen suihkuun. Mankelointia olen tehnyt tänään sun muuta. Mieheke sai timanttisormus esittelyssä vähän ideaa minkälaisen mun sormuksen pitäisi olla. Sitten olikin toi kampaamo juttu
Isäkin soitti mutta olin just silloin väri päässä. Voisi sillekin kertoa tästä vierailusta mitä toi mieheke täällä mun luona on aikomassa jotain olla mun kanssa täällä ja kyllä me yhdessä saadaankiin aikaan kaikkea kun minä en jaksa 10kg lehtilaatikoita viedä kanahäkkiin jne pientä
Pitäisi muuten imuroida vielä argh
No mutta mun tyyli hiuksissa on nyt vähän sivistyneempi ja ja.

4 kommenttia:

  1. Kokoja oli siis M:stä L:ään, olisi pitänyt kirjoittaa M-L. Kuulemma lastenvaatteiden kokoisia sanoi mieheke. Ja lapsille ne meneekin hyväntekeväisyyteen

    VastaaPoista
  2. oot kyllä nätti noilla uusilla hiuksilla, näytät tosi huolitellulta :)

    VastaaPoista
  3. Sulla on kyllä kivat persoonalliset kasvot :) i like that

    VastaaPoista