anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

20.10.14

Minne lie vie taas Kajsa express... tavallinen sukankuluttaja päivä siis

Katsellut nettikaupasta mun kokoisia vaatteita ulkomailta koko illan, mutta en ole ostanut mitään. Closer lehdessä luki kyllä, että pompomit olisi muodissa, joten ostin lilat korvikset etsystä luonnollisesti pompomeilla varustetut. Ne maksoi alle euron, mutta postituksineen 6e...
No hyvä on ostinhan 8e sukkikset. Katselin haaremihousuja ja lepakonsiipi paitoja missä menee kaula-aukko vinoon... en tiedä olisinko xxxl ja että onko mun rintojen alta koko 96cm vai 101cm, että meni vähän arvailuksi. Eli tänään mennyt rahaa subiin, sokokselle, postiin jne. Kokeilin sellaista mehua mikä on Ruotsin ykkös merkki, mitä mainostetaan nyt kovasti täälläkin. Porkkana-hedelmämehu. Varsin maukasta 380 kcal litrassa. Ostin fazerin joulusuklaata, kun en voinut vastustaa, mutta en muuta makeaa, jos kuusenkerkkäsiirappia ei lasketa. Riisiä ja pastaa ja pyykkiin värin- ja liankerääjiä taas ja mixed nuts juomaa, maitoa tavallaan pähkinöistä. Yhden lehden, postikortin. Päivän subin, ja mulla on niistä arvoista jo juoma kaupan päälle ja 30cm subi subin ostajalle eli siitä tulisi kokonainen jos sen käyttäisi.
Mulle tuli tänään postissa swapista kiva virkattu tummanvioletti kaulahuivi ja se oli käytössä. Mun valkoinen toppatakkiliivi alkaa huutaa hoosiannaa kun se tummuu paskaiseksi ja se on vain jokin L tai XL, että kai se just ja just mahtuu päälle vetoketjut auki taskuissa ja ei näytä niin hyvältä... Mutta farkut ja pitkät kalsarit siellä alla tarvitsi olla jo... sormikkaita ei niin tarvinnut, ehkä aluksi. Täytyisi oppia laittaa parvekkeen ovi kiinni kun olen käynyt tupakalla myös sisäovi, ettei tänne palellu.
Uusin netflixinkin. Tavallaan jaksaisi katsoa, mutta ei kuitenkaan? 6. kauden jouluspesiaali menossa Dr. Kenestä.
Juu ja miehekkeen nenäkarvat ja korvakarvat ja kainalokarvat ja rintakarvat, perskarvat, kulmakarvat siistin ja kaikki päälaelta melkein alaspäin olen sheivannut jossain vaiheessa. Ei se edes ole sen pahemmin pistänyt vastaan... mun miehekkeen täytyy olla huoliteltu.
Asiaa muuta mitä. Huomenna koulua oujee (vihaan sarkasmia, tähän sen voitte kuvitella.)
Silleen sitten muuta jotain niin. Verkkopankkitunnusluvut alkoi toimia uudestaan jostain syystä. Olikohan ne lukkoon menneet, en tiedä. Kokeilin kaikkia lukuja ja jopa viimeistä, mutta ei se silti päästänyt sisään millään niistä. Ehkä olin niin paniikissa näppäillyt... en minä vaan tiedä! Tamperelaisittain en mää vaan tiedä. Niin kai sitten.
Olenhan täällä syntynytkin alle kilsan päässä. Ihka aito paljasjalkainen... ja hölönpölön, kai siihen kuuluisi että asuisi eläisi kaupungissa koko ikänsä. Tämä käynyt kaikki peräkylät ja kyröt ja periferiat läpeensä nuoruudessa uudisasukkaiden kanssa. Vai miksi kutsuinkaan niitä luokkalaisia koululaisia tuolla ikävässä paikassa minne en koskaan halunnut muuttaa.
No mutta tämän kirjoituksen pointti taisi jäädä taas. Nooh kaikki hukkuu aikanaan, ei mikään jää menemättä ohi milloinkaan.
Asiaakin? Minulle tulee edelleen tekstiviestejä jostakin optiikkaliikkestä Pohjanmaalta, vaikka lasit on ostettu yli 10 vuotta sitten. Vuosittain tulee silloin tällöin... tarkistuta näkösi, ööh.
Pitäisi kutoa kaverin kaulaliina loppuun, ei menisi enää kauaakaan.
Kellokin tulee jo sen verran, että koen aiheelliseksi katsoa tulisiko tv:stä mitään. Näkö menee kun pimeässä tuijottaa RUUTUA.
nih. Rastista pääsee pois--->>>

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti