anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

maanantaina, lokakuuta 06, 2014

Kumpi ja kampi tappeli, kumpi voitti?

Pistää tännekin taas jotakin. Kävin tänään siellä, mikä on nykyään mun entinen kuntoutuskoti. Nykyään yksikkö, eli vähän nykyaikaisempi kuin se viimainen vanha falskaava talo.
Kävin ostamassa Sokkarilta Closer lehden ja äsken laitoin lähemmäs desin kookosvoita (Palmer's) iholleni <3 Mietin olisiko siinä ihana kylpeä. Huomasin lehdestä, että siitä oli tullut suihkutettava muoto joten huomasin myös, etten ole käyttänyt mun pumppupulloa (lähinnä koska pumppu on rikki).
Ostin myös piparminttu teetä, koska sen haisteleminen ennen ruokailua kuulemma saa syömään vähemmän. Tein aamupalaksi/lounaaksi lättyjä ja olen ollut ihan stuffed koko päivän. Jos jokin smoothie vielä tänään.
Pääsin 6. tuotantokauteen Dr. Who:ta ja se alkaa siten, että ne polttaa koko Tohtorin ruumiin, kun se tapetaan lopullisesti. Mun hermot palaa tässä vaiheessa ja täytyy käydä tupakalla, koska mahdoton tapahtui. Ei kai ne aloittaisi uutta tuotantokautta moisella. Mitä ne yrittää, saada minusta lisää kyyneleitä irti? Pyh.
Tarvisi tehdä kynsille jotain. Ne on pitkät, mutta ei tiedä kuinka kauan ennen kuin jokin niistä halkeaa ja täytyy olla taas lyhyemmät..
Niinpä. Postissa tuli tänään mun ephemera swappi... mikä lie suomeksi en jaksa tsekkaa mistään, mutta kaikkea paperista kuten leffalippuja,tai postikortteja, tarroja, kirjepapereita yms
Lähetin itsekin sellaisen :) Toi on kyllä aika vintage kamaa mitä tuossa on Ô_õ
Tulostelin eilen kaikkia omia kuvia läskeistäni tuollaiseen kierrelehtiöön ynnä muuta motivoivaa ja mua ahdisti eilen illalla, kun tuntui siltä että vihaan itseäni. Tai siis että se olisi loogisinta.
Mun jääkaappi tai jokin haisee ihan karmealta, mun pitäisi pestä se tai jotain tehdä.
Kohtapuokkiin taas katsoa tohtoria... mitähän sitä olisi. Jos saisi hengeltä kysyä yhden toiveen, niin voisko se tehdä niin että kaikki maailman ruoka muuttuisi näkymättömäksi siten että en näkisi sitä.
Olenkohan kovin ensimmäisiä jotka keksisi toivoa tuollaista?
Kaikkea tällaista kiireissä aivoissani tänään. Vihaan sitä kun pitää ajatella ihan tietoisesti.
En nyt enää räpätä mitään tässä. Kivoja tuoksuja tänään ja tuskin tarvitsen enää tuota taustakuvaa blogissa laventelia, voisi vaihtaa sen vaikka piparminttuun! jou

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti