anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

sunnuntaina, lokakuuta 19, 2014

Kaivelua vanhasta muistista

Mitähän sitä tuumaisi. Jotakin tekisi mieli kirjoittaa. Sain miehekkeeltä sukkia, lakanan, ynnä muuta kulutustavaraa... Se otti rinnakkaiskortin mun s-bonuksiin. Suunnitellaan yhteistä taloutta, ja pitäisi kysellä Kelasta paljon vaikuttaisi asumistukeen sen asuminen täällä.
Mulla oli tänään surkea olo, aina kun söin jotain niin teki mieli oksentaa... vähän kuin autopahoinvointia, mutta en sitten tiedä mitä. Oli se sitten banaani tai mikä tahansa. Kotiin kun pääsin niin olo parani huomattavasti. Tein raskaustestin, mutta se meni pieleen, ei tullut mitään infoa siihen.
En mä nyt usko tai toivo kuitenkaan asiaa.
Mietin jo huomista. Ehkä mä tarvin jonkin rutiinin kuin autistilapsi. Mutta ei mun päivä muutenkaan mitään sisällä.
Ääh. Niin pari yötä miehekkeellä tuli oltua. Halloween on kulman takana, ja ei siis tuu bileitä mun luona ainakaan. Ehkä voisi koristella jotain muuta.
Miehekkeen koirakin kävi mun luona, mutta ei se tainnut viihtyä sekään koira. Aina ne on jossain piilossa tai ovella, että lähdetään jo pois.
Huomenna muita suunnitelmia, kuin käydä postissa vihdoin.
Voisi samalla kysyä konttorista mun pankkiasiaa.
Mitähän vitjaketta sitä. Iltapaino oli 111 kiloa... eli ei aamuapaloista sänkyyn tullut sydäriä tai elopainoa.
Kateelliset muuta keksi.
Voisi kyllä nukkumaan painua. Ja ja... mikäpä sen parempi ajanviete. Mitähän unta mä näin... pakkaamisesta ja ullakoista ja spagettikalojen syöttämisestä pikkuleluilla niiden tankkiin. Siinä unessa oli tavallaan mun päivätoiminta, mutta olin vienyt sinne ihan himosti mun omia tavaroita eikä enää erottanut mitä sinne jäisi edes. Peittoja ja kaikkea vaikeasti pakattavaa oli kaip. Jotkut juhlat siellä kyllä oli. jouluhalloween. Ja jokin ulkoteline, missä leikittiin. Ja baarikierrosta. Mielikuvia jäi vain silleen, mutta ne kalat kuoli kyllä kun kyllästyin niihin. Ehkä mä vaikutin unessa jotain, ei tiedä. randomeja sähköpurkauksia aivoissa teoria sai kannatetta tänään. Sitä paitsi ne oli päikkärit.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti