seuraajia

Welcome

Welcome
Olen 29-vuotias bloggari Tampereelta. Päivittäin tulee tekstiä. Adsense tilini on hylätty joten mainoksia mun google sisällöissä ei ole.

14.10.14

Ei minuakaan kiinnosta

Ihme juttu. Painoin eilen takuulla 114 kiloa ja nyt 110 kiloa. Ei voi herranjestas uinti kuluttaa noin paljon kaloreita?! En edes uinut kuin pari altaanmittaa ja nostelin jalkoja vedesssä samaan tahtiin tms kun oltiin siellä jotain puoli tuntia ja loput aika meni vaatteidenvaihtoon ja saunailuun varmaan... eli tunti yhteensä.
Aloin eilen virkkaamaan valkoista pipoa youtuben ohjeiden mukaan. Senkin pää oli 58 cm joka teki videota.
En kyllä osaa sanoa tuleeko tuosta mitään. Eka pipo ikinä.
On se ihmeellistä kun hanatkin kiiltää nyt ensimmäistä kertaa keittiössä. Tunnin mä niitäkin pintoja hinkkasin kait eilen.
En mä muuta selitystä löydä. Sekä teen juonti. Siinäkin oli hunajaa...
Ei voi ymmärtää. Minua ei kyllä näin aamutuimaan huvita tehdä yhtään mitään, mutta en mä nukkumaankaan menisi uudestaan. Koulua olisi tänään.

No comments:

Post a Comment