anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

12.10.14

Det år inte viktig om du talar svenska eller finska

Kurpitsa on kaiverrettu. Lakki meni roskiin, kun se alkoi homehtua. Tuo on muuten kuivunut ihan nätisti.

Käytiin katsomassa se Vadelmavenepakolainen ja se oli hauska. Mun ruotsinkieli on aika huonoa, mutta kyllä mä varmaan jotain osaisin hur mycket.

Mieheke oli täällä pari yötä. Olen lihonut ihan saatanasti... aamupaino nousi parilla kilolla. Käytiin hakemassa pitsat myös :/
Meillä ei ole nyt painoeroa kuin muutama kilo. :/
Alkoholi vaikuttaa toki sun muut.
kyllä se on lupautunut mun kanssa kävelylle ja uimaan mutta kun ei huvita.
Mulla on virkkaus ja kutomisprojekteja joka paikka täynnä.
Saisi valmiiksi joskus jotain. Teen siis lähinnä huiveja, mutta on tuossa yksi säärenlämmitinkin tulossa.
Käytiin löytöliiterissä ja sain 50snt uuden kajal kynän sun muuta pientä kuten paristoja kaukosäätimeen tai laventeli tuoksupussi eurolla. Sitten se osti mulle sodastream lasiin laitettavaa juomaa. Uuden virkkuukoukun, millä voin virkata vaikka niillä ja langan siihen.
Möin huuto.netissä muumi säilytyspurkkeja ja siellä on myös miehekkeen 4g tikku, mikä on satasen arvoinen kuulemma mutta myy sen 60 eurolla tai jotain... mutta huomenna pitäisi tulla hakemaan multa jonkun niitä muumipurkkeja. tatuointi jutut mä möin 5 eurolla...
Tulisi nyt laskuja, niin saisi alkaa maksaa pois, no ei vais
Kuulemma seilaan ja puhun unissani jotain latinaa ja aika usein huudan, että "Älä lyö!" mikälie tarina siinäkin sitten pohjalla, joko äiti tai täti.
Ei saumoja sanoa sitä ennen, joten nyt sanon sen unissaan.
Pitäisi katsoa Undert the Dome ruudusta... Katselin eilen Twilightia ekaa kertaa 6 vuoteen varmaan telkusta. Silloinkin näin sen jostain ilmaiseksi netin kautta huonolla laadulla.
Menin nukkumaan ennen kuin se eetwartti suikaloi sen yhden vampyyrin, joka oli bellan perässä.
Olen lukenut ja nähnyt ne kaikki joten ei sen väliä. Lomamatkalla Kreikassa ahmin englanniksi kaksi twilight kirjaa. (Rhodoksella).
En oikein osaa keskittyä kirjoittamiseen, kun mietin vain mitä mun pitäisi taas tehdä.
Kesällä olin aika onnellinen kuulemma. Siinä loppukesästä mutta mitä minä nyt sitten olen?
Puristin mustapäitäkin miehekkeen poskista. Hengittelee mitä lie savuja siellä työpaikassaan ja köhii ulos niitä. Mutta se oli kivaa kun mulla on sellainen väline millä puristetaan niitä pois, olisiko siinä koukku toisessa päässä. Sen piti taas ottaa multa se pois kun käskin xD En osaa lopettaa mitään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti