anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

torstaina, syyskuuta 11, 2014

uskoisitko jos väittäisin tämän, otsikkoni lukevan

yykaakoo, pientä silmäniloa, on yhden nauhan varassa, on helmiä ketjussa 1,
Nyt puuttui se oleellinen. Eli, se mihin noi helmet pujotellaan. Täytyi tilata vielä ties mitä.
Kangasalan kirppiksellä oli vaikka kuinka paljon näitä käsitöitä myynnissä. En silti ostanut, kun mikään niistä ei oikein puhutellut minua.

Tästä ajattelin kuitenkin vielä saada lisää ajanmenoa.
En ole tänään yhtään kutonutkaan. Saatika muuta saanut aikaan, kun nukuin 12:sta ja menin kouluun...
Aamulla oli niin kovin huono olo ja yskitti niin, että piti vielä nukkua. Se auttoi kyllä.
Jos kestää toisen viikon vielä tämä rää'n yskiminen, niin menen lääkäriin. Huitsait

Lauantaina isän luo näyttää kihlasormuksia ja sitä miekkosta.
Huomenna toivoisin että kaverin luo, mutta ei siitä ole kuulunut mitään?

Postissa tuli tänään teriä mun intuition höylään. Olen käyttänyt sitä jo kohta kymmenen vuotta? No pari vuotta puuttuu hyvällä säkällä. Täytyy jotenkin annostella noita höyliä, kun viimeisellä terällä sitten pusketaan eteenpäin loppuviikot... tulisko toi 6 terän satsi muutaman kk välein?? Aina menee reilu 30e.
Bussikorttikin pitäisi hankkia, että pääsee maanantaina liikkeelle yhä. Mun piti netissä jotain lisätä siihen kuukausi matkoja... niin, niin.... muuta mun piti tehdä netissä? Olen tässä nyt jo tuntikausia jo istunut pelaamassa ja päivittelemässä sivuja ja etsimässä ties mitä postien vaihtoa ja helmikaupoilla ja ties mitä maksuja sun muuta lienee ollut tiellä.

Olen kyllä hyvä hukkaamaan aikaa :O
Lehdet vaahterasta pihalla on sillä aikaa alkaneet saada väriä pintaan, kun sinä ma-to yönä olin miesystin luona... Kun oli täysikuu jo alkanut laskemaan oikeastaan, niin silloin oli jo lehtivihreä alkanut kaikkoamaan...

Täysikuu saa ihmiset sekopäisiksi ja sain lontoon tyypinkin surulliseksi. Meitä kohdannut epäonni olisi kyllä varmaan ilmoittanut tulostaan jo vakavilla oireilla, jos meille olisi käynyt tuo pahin vaihtoehto mitä kanssakäymisestä voisi saada esim . tarttuva tauti...
Sain vain tässä tekstarin eräältä "jopa huikentelevaiselta" pojulta (josta joskus kirjoitin että se on maailman tylsin peräti pidemmän tekstin mitä tämä on nyt), kun 3kk sitten harrastettiin ensimmäistä kertaa suojaamatonta seksiä ja sitten se on tietty mennyt tunkemaan elintään jonnekin taudinpesään kesällä...
Minä olen kyllä varsin puhdas onnekseen ollut. Ei noilla mitään tee, vakio tyypeillä... jäänteitä muinaisilta ajoilta, kun vielä hain seuraa.
On se kyllä ihan lihaksikaskin ei sen puoleen ja opettaja sun muuta älykköä, paitsi minulle näytä tätä älyn puolta. Niin siis, sanonut ettei ole ihastunut minuun jne sen on vaikea ihastua = tunkee mihin vakoon vain.... mutta ehkä mä sain sen standardit laskemaan ja nyt se sekstailee kenen kanssa vaan... paitsi siis pointti oli se, että kyllä ne panevat vaikka minuakin, eikä se ole mikään kun tai mutta tai sekä että.

Suru puserossa ja pusero ulkona kuivumassa. hmm. Jaa jaa mitä lie selitän. Tämän lähemmäs en ole päässytkään tuollaista juttua koskaan, mikäli oli tottakaan. Ei ole mulla kuitenkaan mitään. Toki käyn testeissä ym.. pikatestit kertoi jo että mulla ei ole hiviä tai kuppaa mitkä oisi hieman vaikea parantaa... mutta kunhan ei ole k-k- no sitä.
Ei tekisi mieli pelotella ihmisiä. Ja kai mulla tai jollain nyt olisi mitään oireita ollut.

Ihan väärä juttu, mistä piti kirjoittamani nyt taasen paisuttaa koko asiaa kohta anonyypiöt :<
eniveis. piirsin mun tuheron joskus -06 mutta sen jälkeen siinä ei ole karvoja ollut ! joo en muista mitä käytin nähdäkseni sen vai käytinkö mittee.

Sellainen olo kurkussa, että sinne oisi tarttunut joku häpykarva xC
meen kai sit tupakalle, ja tota... noinnii. Tuskin menen sinne messuille la 13.9 mikä lie ennyt muista edes koko tapahtuman nimeä..animehärpäkkelijöitten ynnä muiden cosplay typisköiden ritariturnajaiset kuka tietää?

Joo mutta sepä se. Tarinan pituus (vaiko kenties lyhyt ja ohut?)

1 kommentti:

  1. Muista kuitenkin että suurin osa sukupuolitaudeista on naisilla usein täysin oireettomia, tai oireilevat ehkä vain flunssan tapaisina. Testit kannattaa aina!

    VastaaPoista