anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

keskiviikkona, syyskuuta 17, 2014

Universumi laajenee, niin minäkin

Miksi kaikkien anorektikkojen naama näyttää niin pullealta? Entisten tai nykyisten. Yksi kaveri koulussa väittää että sillä on liian iso pää... ei se oo, sillä on vain sellainen psykoottinen harhakäsitys. Munkin pää on 58cm ja en muista minkä kokoinen se sanoi päänsä olevan, mutta aivothan sopeutuu vaikka miten pienessä pääkopassa, ei kyse oo aivojen koostakaan, hmm.
Ehkä se on jotenkin periytyvä tai jotain ja kaikilla anorektikoilla nyt vaan on pulleaa leukaa tai muuta..
enkä sano kiusallaan. Se pää on vain niin iso, kun näkyy kaikki muut luut. Aivot toimii, kroppa ei, oisko se sitä sairautta vaan mikä syö siellä pääkallossa. hmm

Katsoin just anoreksia dokumentin suomalaiselta oman kanavansa tekijältä omista kokemuksista.
Osaa sitten sanoa mikä oisi hyvä pää naisilla ja mikä ei. Se on niin henk.koht, seikka kuitenkin juu.

En käynyt tänään vaa'alla. Ei kiinnostanut. Pääsin 100g alle 112 kilon mutta söin eilen jonkun suklaakarkkipussin... oisko ollut jokin pätkis minttu mini tms. Tänäänkin miesysti osti ranskalaisia rakeita mitä ne on sellainen pussi... söin siitä vähän alle puolet jotain, ja tuskin huomenna käyn vaa'alla myöskään, kun söin tänään juustosämpylöitä (ekaan kertaan vuosikausiin en vetänyt koko pussia kerralla!! Peräti 2 sämpylää jäi pussiin! Ehkä kannatti tai ei, laittaa sitä lohta siihen päälle niin oli gourmeeta...)
mutta sitten söin myös yhden nutrilett pussin, mehukeittoa jotain boysenmarha-karviaisjuttua, sekä 0,5l vaniljacolaa ja loput viskit, ja pepsi maxia mennyt puolet 1,5litraisesta, keitin teetä johon pistin hunajaa ja vedin pari minilihapiirakkaa jonne tungin kurkkusalaattia... siis nää kertyy ihan vitusti ja sitten ei pysty kohtaamaan vaakaa aamulla tai muuten jos on herännyt 10:ltä.. kun tulisko oikeaa lukemaa jnejne

Tein eilen tai sitä edellisenä 7 min jumpan jollain iPhone sovelluksella. Mun ei tullut hiki, mutta hengästyin ja puuskutin koko ajan. Kun tulee noi 5 kerrosta rappusia niin hengästyn myös ihan sikana ja joskus joutuu ihan naamaa pyhkimään hiestä.
Toisaalta taas vedin noi rappuset alas-ylös 2min 8kg kahvakuulan kanssa eikä tehnyt edes kipeää.
Mun kuntopyörästä on patterit loppu ja en löydä mun akkujenlaturia. Hiireenkin siirtyi toinen paristoista, kun se kenkkuili. Voisi muuten hyppitä narua tai tehdä askelia tuolla steppilaudalla, mutta siitä tulisi varmaan kauhea mäly emt. Voisi ottaa noi kilon painot ja heilutella. Tai vaan kyykkyjä tehdä mutta vaikea selittää, kun tuntunee liikkeet jo edelliset niissä.
Voisi ottaa tuon jumppapallon ja kävellä se jalkojen välissä jos se mitään vaikuttaisi. Siis näitä kuntoiluvälineitä mulla on, mutta esim lenkille tähän aikaan vaikea mun lähteä kun siellä on jo kylmä ja ihmiset vaan on omilla menoillaan siellä vieläkin normipainoiset painaa duunia tai seurustelee sosiaalisesti tai pyöräilevät muuta, mitä mä tiedän.

Joka päivä pitäisi liikkua. Mä olen istunut läskillä perseelläni ja tehnyt yhden korutyön tänään, lukenut vähän kirjoja, katsonut Valtaistuinpeliä Sonera viihteestä ja kuunnellut äänikirjaa sun muuta pientä kirjeenkirjoittelua, venaamista.
Youtubeenkin eksyin kertomaan tästä pentagrammi ostoksesta. Siis kaikkeen tällaiseen pieniin juttuihin menee niin paljon aikaa, että ei mulla riitä aika miettiä mun seuraavaa päivän liikunta-annosta, tai että söinkö nyt tänään liikaa? En mä osaa olla syömättäkään :v

Mutta hei. Huomenna syön varmasti vain yhden pastillin.
Kyllähän tätä rasvavarastoa tässä on eikä mua diabetes vielä vaivaa.
Huh. Riittäiskö mun huomiot nyt taas kun varmaan loukkasin kaikkia mahdollisia ihmisiä päähäni nousseilla ajatuksilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti