anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

tiistaina, syyskuuta 23, 2014

Paskasadetta pitelee

Uusi sänky.
Mummun vanhan peitteen heitin päälle.
Se on a)korkeampi b) sen alla ei ole enää tilaa säilyttää tavaroita c) se on 20cm leveämpi

Kulta mallistoa Askosta, suomalainen Pohjanmaalla tehty jne

Ne vei vanhan pois. Mitä siinä olisi mennyt puoli tuntia, eikä mun poikaystävän tarvinnutkaan tehdä yhtään mitään koko sänkyni eteen.
Eilenkin käytiin Ideaparkissa, eikä ostanut mulle niin yhtään mitään. Se on tosi rasittava joskus. Oikeastaan melko usein. En mä tiedä miten jaksan sen leikittelyä. Kai sitäkin kiusataan mun takia töissä jne. Kiusaaminen on suomalainen luonnonvara, joka ei tule loppumaan tästä maasta ikinä!!!!

3 kommenttia:

 1. siis.. mitä vittua?! Mikä lompakko sun mies sulle muka on? Ihan törkeää tuollainen että haukut jos se ei osta sulle kaikkea mitä halajat. Et ole ansainnut ketään etkä mitään ja opettele vittu häpeämään välillä.
  Miten voi ihminen olla noin vastenmielinen paska.

  VastaaPoista
 2. En ole ainakaan ansainnut tuollaisia kommentteja ja syytöksiä. Minussa ei ole mitään vastenmielistä. Olen täysin samanlainen ihminen kuin tuollaiset pikku paskat jotka mulle jättää viestejä joka ikinen päivä.

  VastaaPoista
 3. Vastenmielinen nyymipaska vois siirtyä takasin sinne Demiin tai äitinsä jalkojen väliin. Ihan oikeastiko vaivaannut tänne sitä varten, että saat sanottua toiselle ihmiselle noin paskasti? On sullakin mitäänsanomaton elämä.

  VastaaPoista