anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

18.9.14

Mitta ja -suhteet

En saa nukuttua. Huomasin miten kevyttä mun uni on, kun aloin tilaa ekstaasia yhdeltä tyypiltä. Sitten aloin miettiä mitä olen nähnyt siitä elokuvissa, ja että se ei sopisi kuitenkaan mulle tai mun lääkkeille. Kun olin hereillä siis.
Kaikki teidän yölliset lihava laiska ja läski ym huonot rahankäyttäjä -kommentit meni roskiin.
Mulla on oikeus sanoa mitä ajattelen ja se on hyvä että sentään harkitsen lenkille lähtöä, vaikka yleensä ei edes huvita.
Vaikka olen lihonut suurten annosten takia, niin sitä ruokaa on liikaa, vaikka söisi vain kerran päivässä ja tämä tapa alkoi sairaalassa. En edes huomannut mitä söin, mutta kaikki kiisselit ym tarttui mukaan ja kastikkeet ym... en mä enää välittänyt, jos ainoa kontakti muuhun maailmaan oli jokin ruoka.
En mä edes syönyt eilen mitään lämmintä ruokaa. En tilaile täällä pitsoja joka viikko, jos en jaksa käydä kaupassa tai olisi muka liikaa kävellä 5 kerrosta rappusia. Mä hoidan sen puolen.
Mutta teidän ajatukset on niin vääristyneitä myöskin...
Harmillista. Multa meni yöunet... senkö takia mitä kirjoitin? Vai miten niihin suhtaudutte? Vai että miten yhteiskunta ylipäätään suhtautuu... kaikki on kauniita painoon katsomatta...
Ei mulla toki ole oikeutta sanoa anorektikoista, että niillä kaikilla on suuri pää, mutta jos suhteuttaa että pää painaa 3kg ja ne muuten on painanut/paineet jotain alle 40kg, niin se on kuitenkin melkein kymmenesosa ja sitten kun ne vielä oksentelee ja päät turpoaa x-C
 <--- Tässä jotain mun isopäisiä kuvia. emt, aloin miettii onko mun pää ollut isompikin tai jotain ;d


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti