anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

19.9.14

lisää kahvia?

Kuka tekee videoita heti kun herään ilman mitään meikkiä? No sellainen joka on nähnyt valveunta saamastaan "100 first likes to your youtube video" s.postista ja kun huomasi, että sellaista ei ole, niin ei tiedä edes onko sitä tarkistanut s.postiaan aamuyöllä, vai mitä... mutta menin nukkumaan nimittäin viideltä ja heräsin puoli kymmenen "päivällä"
ja olenpas helppo höynäyttää kautta omien aivojeni...
Ei ole siis mitään sataa tykkäyksiä, kun ei mun videoita katsota niin paljoa ja sen lisäksikään saa enemmän peukkuja alas kuin ylös. Niin...
tsiihgaggaa muuten mun onesie jumpsuit. mulla on vielä yksi tupakka ja meen polttamaan sen kohta mutta ehkä mun pitäisi avata sims 4 ensin nyt kun se on ladannutkin, olen hereillä teeämäs

1 kommentti:

  1. Pakko tulla sanomaan että oot tässä videossa jotenkin ihanan aito ja hellyyttävä, suorastaan söpö :) ihan tekis mieli tutustua

    VastaaPoista