anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

8.9.14

Kirjoitan paljon ja asian vierestä??

Nyt ei pysty kutomaan ja katsomaan Valtaistuinpeliä saman aikaan. Yli tunnin päästä alkaa Kupolin alla koostejakso... Pitäisi jaksaa herätäkin huomenaamulla, etten vallan nyt valvoisi?
Olen juonut teetä ainakin 6 kuppia. Voisi tarttua kirjaan.. mutta nyt kirjoittaessani tuota niin tiedän, että tuskin toteutuu :-(
Olispa vaikka alkoholia, voisi olla mitä vaan, kuka vaan, ja tehdä mitä vaan... no eivais
Ulkona on niin helkutin pimeääkin, että pahaa tekee. Mun sänky on finito ja mietin voiko enää nukkua siinä?! Alakerrassa ollaan taas äänekkäitäkin. googletus ei nyt oikein toisi jatkoiloa tähän iltaan. Mistä sitä ammentaisi oikein. Kirjoitan paljon ja vääristä asioista (sellainen tunne ainakin)

Moi... Olen tamperelainen 26v (täytän 29.9) nainen. Olen kihloissa ja asun RuotulassaMinulla on erilaistumaton skitsofrenia ja siihen liittyvä masennus.Kirjoittelin tänään englanniksi 3 A4:sta Iso-Britanniaan kirjeen.Tilasin kirjepapereita ja suunnittelin ja tulostin omia. Sua ei ehkä kiinnosta kirjeenvaihto?Mulla on synttärijuhlat ja oisi kiva tutustua (jos ei tänä vuonna,ehkä seuraavana)niin livenä, jos tuut messiin...Kudon kaulaliinoja, katson telkkaria/netflixiä/soneraviihdettä,polttelen välillä parvekkella tupakkaa (asun kaverin isän vuokraamassayksit.asunnossa)ja muutenkin olen netissä suhteellisen paljon. Olen 3kk jo kirjautunutyhteen facebook peliin lähestulkoon päivittäin.. eli melko kiinni olennetissä. Kirjoitan myös blogia lähes päivittäin. Käynyt pari vuottaputkeen heinäkuussa Lontoossa.Minulla on sieltä kaveri, siis Englannista, kun olin vaihto-oppilaana 05-06.Olen syntynyt tässä alle 1km säteellä... mutta asunut ihan muualla ylipuolet elämästä. Äiti-tytär suhde on vähän ollut hankala.No niin avauduinpas nyt ihan tuntemattomalle,, mutta siis joskiinnostaisi tällainen ruma ja läski..(no sitä ne kommentoi joka päivämun blogiin mutta en hyväksy sellaista, kun moinen ei mun ajatuksiinmahdu) mutta mielenkiintoinen tyyppi...terkuin, Kajsa
 ---> kirjeenvaihto ilmoon vastauksena
Olen tamperelainen 26v nainen ja haluan vaihtaa s.postia tai kirjeitä samanikäisten ulosmenevien ihmisten kanssa. Itse kun jämähtää tietokoneelle, telkkarin ääreen kutomaan jotakin tai suunnittelemaan kirjepapereita tulostettavaksi, fb pelien ääreen tai postikorttien vaihtoon ym muuta tylsää kuuntelemaan nettiradiota.Olen kihloissa. Diagnoosi (tuo skitsous, vaikken kuule ääniä/näe näkyjä) tuli nettikirjoittelujen takia, mutta nyt on mennyt parempaan päin ja ollut tasaista kun olen asunut omillaan. Olen ollut vaihto-oppilaana, olen mielenkiintoinen persoona, en aja autoa tai tullut lukiosta tutkintoa, voin kuunnella, ja muut huomaavat oireitaniparemmin kun itse niitä en näe. Mielessä pyörii miljoona asiaa ja joskus olen vakava ja joskus hassuttelen. En ole lojaali, tai laita muita itseni edelle. Kirjoitan päivittäin nettiin asiaa blogin muodossa myöskin, aika tuskin riittää kaikelle mitä näpertelisin, ja varsinkaan hyvämaineista minusta ei saa: olen asunut siellä täällä Länsi-Suomessa nuoruudessa, mutta nyt jämähtänyt lähelle syntymäpaikkaa, kiusaaminen jatkuu... Johtuen ehkä painosta, mikä on kertynyt lääkkeiden sivuvaikutuksena, mutta masennuslääkkeet taas lohduttavat. Kirjoittele äkkiä, jos kelpaa tulla vaikkasynttäribileisiin (Minulla ei ole paljon kavereita).S.posti: dracoenator (a) gmail.comNimimerkki: Kitujainen
--->helmi kirjeenvaihto palstalle

Ja tähän nyt näppäillä Uuno Turhapuron konekirjoitustaidoilla, että sauaoimr aweijnawmg uejköae qörkhqnötle pubqn quwn övkns eoibnw woub ...

2 kommenttia:

  1. "En ole lojaali, tai laita muita itseni edelle"

    Kuka helkutti haluaisi olla tälläisen kaveri?

    VastaaPoista
  2. Ilmenee lähinnä siten, ettei mua voi pomputtaa tekemään kaikkia omia pikku askareitaan. Jos haluat vain hyötyä minusta, niin adios.

    VastaaPoista