anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

maanantaina, syyskuuta 01, 2014

jos et beibi antaisi piiskaa

"I miss you very much baby"
Ihmiset kuulostaa erilaisilta, kun ne puhuu englantia... mun mieheke sanoi mulle noin eilen puhelimessa ja tavataankin illalla kun se tulee takaisin pohjoisesta työhommista jostain epämääräisestä firmasta

Vien mun kolmen metrin pinon lakanoita ja enimmäkseen pussilakanoita niille mankeloitavaksi

Hikoilin tänään mun "kuntokeskuksella" 15 min nostellen painoja, kyykkäilen ja polkien ja nousten rappusia, tehden vatsalihaksia ym ym, mutta tuskin se on tarpeeksi. Kävin lounaalla new york bar & restaurant:issa ja muutenkin mässäilyt ((vaalean maitosuklaalevyn (TAAS) ja skyr rahkan ja puolukkapuuron ja kahviosta juusto-kinkku croissantin aamulla sekä colaa))

Noi spaissarit.Uh. Tekee mieli laulaa ja tanssia ilon villakilot pois. (aapisesta jokin Enni runo,mitä muokkasin täysin raiskaten koko aapisrunoa) (I-ii-ii iloa, on viisi villakiloa, on villin nallen turkissa, ei ilo pysy purkissa.)

Purkista tulee mieleen lääkkeet. Mulle tuli yksi lääke ekana koko Tampereella, kun sitä ei apteekeista löynnyt ja sitten huomenna sen voi hakea eli injektion aloittaminen siirtyi parilla päivällä etiäpäin mutta ei kai tuon niin väliä jos se kerran kuukaudessa pistetään jnejne
Olin hetken nuorten päivätoiminnassakin, mutta sitten kävelin ulos. Ei jaksanut niitä tyyppejä!Siellä oli yksi punanaamaisena helottava mun eka "poikaystävä" jolle en antanut edes eli se jätti mut... voi mikä nolo dorka (en tiedä olenko minäkin, kun moisen dorkan kanssa edes mitään yritin.) Mutta siitä on viisi vuotta...

Mä olen lihonutkin. Stressireaktio fight and flight on tulehdusarvoina mun kehossa ja aiheuttaen myrkyllisiä juttuja mun aivoissa (liekö tekee tyhmemmäksi)
tai ainakin jotain ted talksin depressio videota oli suositeltu katsottavaksi kun latasin youtubeen videon tänään... onnistuin peräti saada äänen siihen, eli ei niin raivostuttavaa tällä kertaa.

Ei mulla oikeastaan ollut asioitakaan enempää, eli seurailemisiin. ja joidenkin tapauksessa itkunauruihin?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti