anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

perjantaina, syyskuuta 26, 2014

hyvien iltojen toivotukset, päivää

Täytyy ihan päivänvalossa katsoa, onko toi siskolta saatu kynsilakka minkä väristä. Aluksi sen luulin olevan jotakin vaaleanruskeaa, mutta nyt se saattaisi olla lilaa :O
made in eu.
Sain pari lahjakorttia s-ryhmän kauppoihin (yleensä se minulla tarkoittaisi automaattisesti sokosta, mutta ehkä opin käymään Prismassa)
sekä rahnaa muahahahahaah.
Join punaviiniä ja söin alkuruoat (porkkanakeitto) ja pääruoat ja kahvit ja kakut päälle. Ei sureta ollenkaan.
Sain kukkiakin. Jonkinlaisen torvisaniaisen punaisen (joo ei mitään hajua) ja pinkkejä ruusuja.
Eläköön kukkaset kaikki kukkivat.
Ihan kiva reissu. Mummu sanoi sitä mun kaveriksi, eikä ehkä tajunnut tätä kihlahommaa, mutta en sitten mennyt korjaamaankaan. Yksi kappale kaiverrettua kurpitsaa pitäisi hakea tallista. Jee jee sun heiluvilles.

No niin tauko kirjoittelussa.
LANCÔME
Hypnôse EdP 50 ml
68.90 €
Anopille piti selvittää jonkin tuoksun hinta tallinnaan menossa?
Ja ja. Sain myös piraatin angry birds- ihan aidon -pyyhkeen ja kookos/praline kovia karkkeja ja laventeli saippuan sekä pari rannekorua helmistä jotain glitter tyylistä sisko edelleen... niin kaikki muut paitsi viimeksi mainittu uulkomailta jotain tuliaisia aikoja sitten mitkä ei ole kulkeutunut. puuh.
Mulla on systerille gymnastics taskupeili, mutta taidan antaa vasten sukanvarteen jouluna
Sellaista pientä jotain. Oli kuulemma maksanut ylihintaa vaarin autosta. Onhan se käynyt kesätöissä, mutta että ostaa nyt auto.
Ei tajua tätä että pitää elää jossain jumalan selän takana ja sieltä saakka käydä asioillaan shoppailut sun muut. Kaupungissakin voisi keskittyä elämään palvelujen parissa.

Eikä enempää enää tälle illalle. Kiitokset onnitteluista. danken tack thanks merci ja sitä rataa lentämään kielten säädöksissä
hmmmmmm lopetus oli kuitenkin jo se. Kakkua kaapissa vähän ja sen huomisaamuna ehkä palaksi
ja jumppaa vähän joka lihakselle kun suu aukeaa ja keuhkot laajenee ja silmistä vuotaa vee't. eli haukotuksen jos päästin ja jo pitäisi taas ..levoksi miksi nyt kutsutte yöpuita. Niin pimeäkin jo ettei nyt oikein kuvailussa lie onni matkassa jos jotain haluaisi muuten kuin tekstinä kertoa tuhat sanaa.
 nukkumaan Öit.
muoks muoks. video::::
muoks. tässä kajsa opettaa tulevia sukupolvia laittaa yhdellä kädellä kakun koristeeksi kaksi yhden kynttilän ja samalla haukkuu itseään vitun kajsaksi (y)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti