anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

tiistaina, syyskuuta 30, 2014

filosofien juomaa...

Puoli pulloa viiniä. Melko sama vaikutus kuin tupakalla. Eli miksi surisin turhaan ja käyttäisin rahoja tänään tupakka-askiin tai mihinkään muuhunkaan.
Tekisi mieli hillua yhtä paljon kuin eilen, etten vain liho tai musta tulisi lihavaa (kenteis myöhäistä jo) koska söin jo toisen suklaalevyn ja jätskiä ja jogurtin ja sen viinin. kilon näyttää enemmän vaaka jo, ja ei mulla ole varaa syödä yhtään enemmän tänään. Silloin tällöin jos syö paljon ruokaa, se voi sysätä tietynlaisen painon mihin on jämähtänyt, niin keikauttaa sen kokonaan pois ja alkaa laihtua taas. Mutta sitten kai pitäisi liikkuakin enemmän ja mä pelkään omasta puolestani kun pari tuntia olin sängyssä loikoilemassa enkä edes nukkunut. En tehnyt yhtään mitään. En mennyt kouluun taaskaan kun siellä puhuttaisi ahdistuksesta. Tyyliin joko ahdistaa?!!!
Mulla oli hyvin pullat uunissa tänään. Kunnes söin yhden pullan, kait. Niin niitäkin sain eilen.
Miten mä oikein poltan nää kalorit? Mun täytyy valita ase kaloreita vastaan. Onko se kenties kuntopyörä, kahvakuula, omalla painolla tehtävät kyykyt ym,vai jätänkö vain tekemättä taas yhtään mitään ja teen sitä mitä aina ennenkin. Nyt ei kyllä huvittaisi virkata just nyt.
Voi pyhä diiettien jumala, auta minnuu ..ja laitoin päälle tällaisen hankalan yksiosaisen kolitsi jumpsuitsinkin niin ei tässä pysty ees tekee mitään. Ketutus alkaa pikkuhiljaa nousta itseä kohtaan miksen saa tehtyä mitään oikein. Heti kun mulla on hyvä tilaisuus etten lihokaan, niin sitten pitää mennä roskikselle ja syödä loput jämät mitä kaapista jätteitä löytyy ja avaamattomat viinipullot ja muut kuoharit jos avaisi vaan ja. Myöhäistä juhlintaa vaiko myöhäiseksi mennyt juhlinta.
Kahvakuula heilautuksetkin kuulemma vaikuttaa vain olkapäihin, eli pitäisi nostella suorille käsille maasta sitä kuulaa.
Mutta ei se mitään. Women's Health sun muut amerikan ja brittein naistensivustot mitkä tarjoaa dieettiapua sun muuta motivaatioo, niin selailen niitä läpi sillontällön ihan vain vinkkien toivossa, mitä mulle valedelleen milloin missäkin. Esim kampaaja jos joka 4vk välein pitäisi käydä leikkauttamassa, niin eihän se ole kuin käsitellyille hiuksille x-d
mutta nii että jotain tilalle kun en lue enää tiekuja. Laskekoon älykkyysosamääräni vaikka planktonin tasolle, ainakin olen iloinen kun muidenkin ÄO:t menee paskan mukana alas meriin, alas... no tajusitte varmaan. Olisi sekin kiva jos mun dopamiinit ja serotoniinit kulkeutuisi ihan kierrätyksessä miten muillakin normi ihmisillä mutta kun ne poistuu ja tulee uutta tilalle lääkkeistä... se on ihan epänormaali tila, mutta jos mun yhteydetkin on outoja niin mitä jotain mun aivoilla on väliä, niisk.
Mitähän mä aloin taas selittää miten väärin mua on kohdeltu näillä mömmöillä. Ei kukaan ansaitse tuollaista psyykeensä. Mulla on vieläkin yhdessä salasanassa osana sana psyyke koska mä en halunnut että ne tekisi sille mitään mutta koska mä olen mitään haluamaani saanut läpi täh.
En ole edes ihmisen puolikas enää. Ei tää elämä ole elämisen arvoista. Ei sillä että arvoista tietäisin mitään. Ihan sama onko mun aivot soppaa. Kuka siitä on enää välittämässä kun ei kukaan pidä kasassa mun muistoja ja pysy vahvana. En mä osaa vastata enää kysymyksiin, kun niissäkin on taustalla jokin piilomotiivi, että minussa olisi vika. Minä olen paska lapsi muka jos äitini ei ole rakastanut minua, ja sairaudessani muka koen tällaista ettei minua ole rakastettu, vaikka se on ollut aina faktaa mun koko lapsuudessa ja siitä on äidin kanssa juteltukin miksei hän rakasta minua, miten hän on ollut elämässäni aikuinen joka ei ole rakastanut minua jnejne miten sen haluaa muotoilla. Ei syntipukkina olemisesta saa mitään plussapisteitä. Jokainen ilkeä saamasi kommentti: 50p. Sitten kun sinulla on miljoona pistettä, pääset syntipukkien taivaaseen. Kerätään vain koko elämä kaikkea piiskaa ja sapiskaa ja sanallista väkivaltaa, koska sinut on valittu syntipukiksi (liityit itse).
No mutta viinihän se tässä vain puhuu. En mä ole edes viime aikoina käyttänyt sanaa syntipukki, ennen kuin se koulussa mainittiin. Sielläkin voisi käydä mutta tahallaan makasin 2 tuntia sänkyssä liikkumatta edes nukahtamatta ettei mun tarvisi vaan mennä.
Huolestunut saa olla poissaoloistani.Kyllä mun piti tänään pitää esittely itsestäni ja kertoa luokan edessä vähän juttua ja sen synttärijutun yms.. mutta en ole suunnitellut koko asiaa. Torstaina jos vihdoinkin menisi kun on kodin kunnossapito asiaa. En mennyt edelliskerran raha-asia kertana, koska mitä ne asiat kellekään muulle kuuluu.
ahdistushäiriöt-raha asiat-joko ahdistaa? siinä on ollut lineaarisessa järjestyksessä tuntien sisällöt joilta olen ollut pois.
Kyllä mä ihan muuten osallistuin osallistumisen vuoksi, mutta mielenterveys on sellainen asia ja sen puuttuminen, että ei se ole mikään voimavara jossain 50 miljardia euroa kaivettu takapihalle. Se vain on jotain sairasta ja ei siitä kannata innostua. Jos olet ainoa joka kokee, näkee, tai kuulee jotain, niin se on harha.
Psykologeilla on hauskaa, kun ne miettii näitä juttuja. Mutta keitä ne on sanomaan mikä on totta ja mikä on esim. taide elämys tai kokemusta. Mä etsin ainakin aina sen keskitien ja tasapainon, oli se sitten oma maustesekoius tai mun omat tietämättömät tieni setviä muiden kohtaloita. eli: jos ei ole mitään hyvää tai järkevää sanottavaa, älä sano sitä.
Anonyymit on siitä vaikeita, että ne ei ole juuri keltään, joka seisoisi oman nimensä tai kasvojensa takana... sanoisi suoraan, vaan piiloutuu sen ilmiön alle, missä muutkin jotain kulkee virran mukana jne... ja tämä kulttuuri ei oikein ole suopea ketään kohtaan. tai no, tosi maailma. kumma että netissäkin vaikka laittaisi mitkä lie muokatut kuvat itsestä, niin silti joku muodostaa susta mielipiteensä vaikka sellaista henkilöä ei edes olisi olemassa jne.
Muutan Venäjälle missä Putin yrittää saada netin pois käytöstä koko maassa. Täällä se on kansalaisoikeus, mutta kenties parempi jos sitä käyttää väärin, että sitä ei käytetä. Antaa ihmiskunnan vähän karaistua eikun siis kehittyä, ennen kuin sille annetaan mitään kaunista.
Onhan se tehnyt maailmasta pienemmänkin. Avartaa mun aivoja hirveästi toi dr.who seikkailu. Se on vähän kuin Buffy, vampyyrintappaja mulle nuorempana, mutta joka jaksossa pelastetaan maailma alieneilta eikä maailmanlopulta jonkin yliluonnollisen takia xD
Mutta tärkein kysymys. Mihin x-files tässä kaaviossa mahtuu? hhmmmm.. xD
ei vaan ei tajua miten joskus pelkäsin sitä. Olihan siinä pelottavatkin jaksot, missä joku mies sai viestejä jokaisesta digitaalisesta taulusta, että kill kill... kilju vaan mutta mä tapan sut. Kai se sit kuoli ja mysteeri loppui siihen. Mikä on tavallaan vielä pelottavampaa. Jos joku nyt vain syttyisi ilmiliekkeihin ja kuolisi. Niin oishan se salaperäistä sun muuta. Mutta Dr. Whossa 50 ihmistä ympäri maailman tekee niin samaan aikaan, ja sen täytyy tehdä jotain ihan fantastista taas alien teknologialla tai muuten juosta pakoon sun muuta xD
Okei, ei voi verrata. Salaiset kansiot on nykyään niin komediaa. jaa miksihän mää puhun jostain televisio sarjosita taas. Se on tää kun ei pysty liikkumaan tässä asussa ja aivotkin on yhtä mössöä, juu.
Ei kai tässä nyt voi muuta kirjoittaa kun alkaa puutua mun jalkakin jo. Tekisin mielellään jotain filosofista kyllä. Ehkä kirja tulisi kauniiseen käteen.
Putkahdan vielä esiin jostain muistoineni punaviinipullo kädessä. Mutta tässä viinissä on se juttu että se pitää nauttia hyvien ystävien kera, ja minulla ei juuri muuta ole kuin muistoja seikkailuistani. Olen yhtä lailla aina yksin kuin viimeinen gallifreyn aika lordi. Hienoja sanoja ja höpönlöpöä ja brittijuuret koko sarjalla.. vanhuus ei tule yksin. Mutta jos tässä nyt vaikka jotain selkoa koittaisi saada.

Joku ehdotti että vaihda patterit, joku ehdotti että mittaa rasvaprosentti ja vyötärönympärys mieluummin. Mä ehdotan.... että jatkan sivuoireilua lääkkeistä kunnes koko elämäni valuu yhtäkkiä tyhjiin  - tai muuta vakavaa tapahtuu sitten sen jälkeen kun "aloin itsenäistyä" vaikka aika yksinäisen itsenäistä tuo on ollutkin, mun huvit sun muut-
mitä yksi pieni nappi vaikuttaa aivoissa, sitä loppuruumis perässä. tai siis äkkikuolemaa jos odotan, niin voisi ottaa selville onko suurempi riski huomisella injektiolla vaiko itse suunkautta otettavilla
eli hei hei.
En kuitenkaan tee mitään näin monimutkaisen ja elintärkeän tiedon suhteen. Siksi elämäni onkin pilalla koska ne lukee jossain resepteissä ja sisällysluetteloissa ym saneilluissa teksteissä. Etukäteen saneltu ja valmiiksi pureskeltu, sitä se laiffii on.

2 kommenttia:

  1. en ymmärrä miks alat heti jo vähän painoa pudotettuasi syömään suklaata ja jätskiä yms? ei se paino ainakaan niillä lähe enempää laskemaan. enkä tarkota tätä mitenkään ilkeeseen sävyyn vaan haluisin että laihdut, koska ilmeisesti itekki haluat laihtua? :(

    VastaaPoista
  2. Ne oli olemassa. Miksi minuakin kiusataan. Vain koska olen olemassa.

    VastaaPoista