anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

keskiviikkona, syyskuuta 17, 2014

electronic arts shopbittii

EA toi meille kaikkea hyvää, kuten facebook alustan pet society:n ja sims socialin. Mutta ne päättyivät lopulta ja EA sai vihollisia kasapäin.
Nyt latasin SIMS4:sen!!! 69,90 maksoi tämä deluxe paketti. Mulla oli 85e tilillä ja nyt on vähemmän (kyllä, kannattaa aina. Lokakuussa tulee vielä jopa uusi pokemon peli... mitähän senkin lataaminen sitten maksaa!?)
Joten nämä seikat mielessäni odottelen muutaman minuutin että Origin koneellani päivittyy.
En tiennyt että uusi sims oli tullut. Pelasin jo sims1:stä, kun poika päivähoidosta sen lainasi minulle. Siis olin kunnalla jossain leikkikenttä ohjaajana tms. vuonna??? 2004?2005?
Siispä toivomuksissa olisi, että sims4 olisi parempi peli kuin 3, johon otin jopa Supernatural lisäosan. Ei se sitten oikein tuntunutkaan miltään.
Enkä ole sen koommin pelannut kuin pari kertaa. Mutta nyt on ehkä toisin asiat. Olihan sims musakin parantunut, sen verran mitä kuuntelin.
EA:n harry potter pelitkin on olleet ihan ok. Niin kauan kunnes cd häviää tai muuta traagista. Viisasten kivi pelissä oli se ongelma, että en saanut Voldua tapettua, ja pleikkari peleissä en osannut ohjata sitten yhtään. Pikkuveljet oli mestareita siinä. *pieni kateuden pisto*
Eniveis, tilillä on nyt 15e ja saan maanantaina vasta lisää. Aina näihin juttuihin menee rahnat. Toisaalta en ainakaan mitään turhaa mene ostelemaan lähikaupasta eli jees...
Nyt on kyllä koko loppuyö aikaa peluuseen ja kympiltä aamulla tarvisi olla toisella puolella kaupunkia. Eikhän nämä thästä

1 kommentti: